default-image

Φουλ για τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Σπορ
Φουλ για τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανάσα από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής βρίσκεται ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας, στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Μόντρεαλ.

Ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, Λευτέρης Πετρούνιας, πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στον προκριματικό συγκεντρώνοντας 15.400 βαθμούς. Παρουσίασε ένα πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,30 και έκανε άψογη προσγείωση.

Ο βαθμός του 27χρονου αθλητή τον φέρνει στην 1η θέση του αγωνίσματος μετά την διεξαγωγή του πρώτου από τους τέσσερις προκριματικούς ομίλους και ουσιαστικά του εξασφαλίζει από τώρα ένα από τα οκτώ εισιτήρια για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (07/10)!

Στους κρίκους συμμετείχε και ο πρωτοεμφανιζόμενος στον θεσμό Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος συγκέντρωσε 14,300 βαθμούς σε ένα νέο και φιλόδοξο πρόγραμμα με συντελεστή 6,20, συγκομιδή που του αφήνει μικρά περιθώρια πρόκρισης.

Ο 25χρονος αθλητής, που προς το παρόν βρίσκεται στην 5η θέση, προσδοκούσε σε μία επίδοση γύρω στους 15,000 β. για να έχει σημαντικές πιθανότητες πλασαρίσματος στην οκτάδα των φιναλίστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News