Αθλητισμός

Γόητευσε τον Περιφερειάρχη η ιδέα του Πουρσανίδη

Γοητευμένος από την ιδέα και το εγχείρημα του Ηλία Πουρσανίδη να οργανώσει το φιλικό παιγνίδι τιμής για τον Ευγένιο Γκέραρντ στις 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο του ΟΦΗ, είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Λίγες ώρες, μετά τη χθεσινή συνάντησή του, με τον πρώην διεθνή άσο του ΟΦΗ, ο κ. Αρναουτάκης, μας σχολίαζε πως «πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γεγονός, που αξίζει την απόλυτη στήριξή μας», επισημαίνοντας ότι «είναι σπουδαίο που θα έλθουν στο Ηράκλειο σαράντα και πλέον από τα παιδιά του Γκέραρντ και πολλοί φίλοι του για να τον τιμήσουν».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι διαβεβαίωσε τον Ηλία Πουρσανίδη ότι η Περιφέρεια Κρήτης, θα είναι αρωγός και εγγυητής στην προσπάθεια.

Ανοικτές αγκάλες από την ΠΑΕ ΟΦΗ!

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, συναντήθηκε επίσης με τον Φώτη Τσάλο, έχοντας εποικοδομητική συζήτηση, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ του τόνισε ότι ο ίδιος και η διοίκησή του, θα είναι κοντά σε αυτό το ωραίο, όπως χαρακτήρισε γεγονός. "Πέρα από τη χρήση του γηπέδου και όλα που απαιτούνται για το ματς, είμαστε στη διάθεσή της διοργάνωσης σε οτιδήποτε μας ζητηθεί, ακόμη και σε οικονομική συνδρομή", μας είπε αμέσως μετά ο κ. Τσάλος

 Περιμένοντας πάντως τις επίσημες ανακοινώσεις από τον πρώην διεθνή άσο του ΟΦΗ, που θα μείνει μέχρι την Τετάρτη στο Ηράκλειο, ολοκληρώνοντας σειρά επαφών, για τη σπέσιαλ διοργάνωση, όπως τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου.

Σχόλια