Αθλητισμός

Ένας Μητρόπουλος στο Γιούχτα!

Σπέσιαλ μεταγραφή ετοιμάζει ο Γιούχτας με τον Δημήτρη Μητρόπουλο, γιο του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα!

Σπέσιαλ μεταγραφή ετοιμάζει ο Γιούχτας, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας του! Πρόκειται για τον Δημήτρη Μητρόπουλο, γιο του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ Βίκτωρα, ο οποίος προπονείται ήδη με την ομάδα των Αχαρνών.

Στο ντέρμπι μάλιστα της Κυριακής με τον ΠΑΝΟΜ, πατέρας και γιος παρακολούθησαν μαζί το παιγνίδι εν όψει της ένταξης του τελευταίου στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος, είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και πέρσι γεύτηκε τον πρωταθλητισμό με τη φανέλα του Κερατσινίου. Έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Δομάζου, διακρίνεται πέρα από τα σωματικά του προσόντα, για την τεχνική του κατάρτιση.

Είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς και διαμένει το μεγαλύτερο διάστημα στο Ηράκλειο, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη των γνωστών επιχειρήσεων του πατέρα του. Αγαπά το ποδόσφαιρο και το απολαμβάνει!

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μετά το παιγνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος ήταν φανερά φορτισμένος από την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και στενοχωρημένος για φάσεις που αδικήθηκε η ομάδα των Αρχανών στην οποία διατέλεσε πρόεδρος.

Οι δυο άντρες συζήτησαν αρκετά για το ποδόσφαιρο, όπως και για την ένταξη του Δημήτρη Μητρόπουλου στην ομάδα του Γιούχτα.

Σχόλια