Αθλητισμός

Ποιος είδε τον Χιμένεθ και δεν τον φοβήθηκε

Ο Ισπανός τεχνικός ξέσπασε στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Αστέρα

 

Τον άκουσε όλη η Τρίπολη τον Μανόλο Χιμένεθ, από τις φωνές που έβαλε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στα αποδυτήρια αμέσως μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.


 
Αυτή η ήττα από τον Αστέρα, έστω και αν ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, έφερε μια μικρή... καταιγίδα. Κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Ο Ισπανό τεχνικό έδειχνε έτσι κι αλλιώς από τον πάγκο, πως όσο περνούσε η ώρα στο ματς και η κάκιστη εικόνα της ομάδας δεν άλλαζε, τόσο μάζευε... σύννεφα.
 


Και όταν το παιχνίδι τελείωσε, ξέσπασε η... καταιγίδα. Ο Ισπανός τεχνικός μπήκε στα αποδυτήρια και "άστραψε" και "βρόντηξε".


 
Έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα με τέτοια ένταση, που ακουγόταν σ' όλους τους διαδρόμους του γηπέδου της Τρίπολης. Χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα ο Χιμένεθ, τονίζοντας πως ήταν απαράδεκτη και ντροπιαστική η εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο. Και έκανε λόγο για αγωνιστική συμπεριφορά που δεν περίμενε και φυσικά που δεν θέλει να ξαναδεί.


 
Μάλιστα αφού ολοκλήρωσε τα "γκάζια" που έβαλε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του, όταν τα πράγματα ηρέμησαν μετά από λίγα λεπτά, έκανε και δεύτερη ομιλία. Σε πολύ πιο χαμηλούς τόνους.


 
Πηγή: sport24.gr
 

Σχόλια