default-image

Φιλική ήττα Εργοτέλη από ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Φιλική ήττα Εργοτέλη από ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φιλικό που έγινε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 1-3 από τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Ο Εργοτέλης ήταν… αγνώριστος προς το χειρότερο στην άμυνα, με πολλά λάθη που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Γιώργου Πετράκη. Μάλιστα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε και αρκετές φάσεις για να διευρύνει το σκορ.

Στο 10' ο Λεμονής έκανε το 0-1 και ο Τόλι στο 13' σημείωσε το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν ευκαιρίες στο α' ημίχρονο με Ξύδα, Λέο και Ντάγκρα για τρίτο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Εργοτέλη, με τον Κάιπερς στο 55' να μειώνει σε 1-2. Η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» ήταν κάπως καλύτερη στο β' ημίχρονο και στο 86' παραλίγο να ισοφαρίσουν, με τον Κάιπερς να εκτελεί πέναλτι και τον Γαβαλά να αποκρούει. Έτσι αντί να γίνει το 2-2, στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 με το δεύτερο γκολ του Λεμονή στο φιλικό.

Ο Εργοτέλης θα δώσει νέο φιλικό αύριο στις 17:30 με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λαδάς, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Λαμπάκης (65' Ροβίθης), Βογιατζής, Μπουτσάκης (76' Λυδάκης), Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Σταματάκος, Κάιπερς.

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος (59' Γαβαλάς), Σερβιλάκης (46' Φουάσης), Παντελάκης (46' Καραγιώργης), Ζιούλης, Τόλι, Γκίνη (46' Μεγαρίτης), Λεμονής, Σάλιακας (65' Μπακανίν), Ντάγκρας (46' Βρεττός), Λέο (46' Χαλκιαδάκης, 77' Νιόλτσης), Ξυδάς (46' Αποστολίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News