Αθλητισμός

Συγνώμη ΑΟΤ σε Μοίρες και φίλαθλο κοινό

Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του αμυντικού του ΑΟΤ, Θόδωρα Μπριλάκη και του επιθετικού της ΑΕΜ, Φραγκίσκου Ποτηράκη.

Ένα περιστατικό που έγινε μετά τη λήξη του μεσαρίτικου ντέρμπι ΑΟΤ-Μοίρες ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές, χάλασε το καλό κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Κρήτης υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του αμυντικού του ΑΟΤ, Θόδωρα Μπριλάκη και του επιθετικού της ΑΕΜ, Φραγκίσκου Ποτηράκη.

Άμεσα ο ΑΟΤ πήρε θέση ζητώντας συγνώμη στην ΑΕ Μοιρών και το φίλαθλο κοινό, αναφέροντας ότι το μεμονωμένο γεγονός δεν θα αμαυρώσει τις σχέσεις των δύο δωματείων.

«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών και από το φίλαθλο κοινό για το μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη μεταξύ δυο ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να αμαυρώσει τις σχέσεις και τις προσπάθειες των δυο ομάδων», αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου.

Ωστόσο, από πλευράς Μοιρών το θέμα πιθανόν θα έχει συνέχεια, αφού ο Ποτηράκης έχει πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και υπάρχει ενδεχόμενο να κατατεθούν μηνύσεις κατά του Μπριλάκη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος χτύπησε τον παίκτη της ΑΕΜ.

Σχόλια