default-image

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΣ

Ποδόσφαιρο
Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν το απόγευμα (18.15) στη Λεωφορο τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ...

Οι «πράσινοι» που διανύουν δύσκολη περίοδο και μάλιστα προέρχονται από ακόμα μια ήττα θέλουν να δείξουν καλή εικόνα και να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη. Οι Τσάβες και Λουτσιάνο είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, ο Αυλωνίτης είναι άρρωστος, ενώ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι οι Καμπέσας και Κουτρουμπής οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στη διάθεσή του τον Κουλιμπαλί με το δεξιό οπισθοφύλακα να διεκδικεί θέση βασικού από τον Γιόχανσον.

Ενώ, ο ΠΑΣ θέλει να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο για να καταφέρει να φτάσει σε ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα. Ο Πετράκης  συμπεριέλαβε ξανά στην αποστολή τους δύο Ισπανούς της ομάδας, Πέδρο Κόντε και Φόνσι Ναδάλες.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Πέδρο Κόντε, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Ναδάλες, Γιάκος, Σολτάνι, Βιντάλ, Καρανίκας, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News