default-image

Να συνεχίσει με εντός έδρας νίκη θέλει ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Να συνεχίσει με εντός έδρας νίκη θέλει ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς φιλοξενεί σήμερα (16.00) στα Χανιά τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ και οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για να αναρριχηθούν κι άλλα στην βαθμολογία, μετά το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη...

 

Ο Γιώργος Παράσχος, δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στους Καρυπίδη, Ντικαμονά και Ομπερχάουζερ, ενώ μεσοβδόμαδα προστέθηκε στο απουσιολόγιο και ο Στάμου, ο οποίος υπέστη θλάση.

Ο Παναιτωλικός πάλι προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έχει ανεβασμένη ψυχολογία και γι αυτό στοχεύει να φτάσει στο διπλό. Στην αποστολήσυμπεριλήφθηκαν οι Μοράρ και Λόπες που ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε. Αντίθετα, ο Γιώργος Μύγας παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Πλιάτσικας, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντίντακ, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Γκρζέλτσακ.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσέναμο, Μπράβο, Μάσουρεκ, Ρόσα, Κλέζιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News