default-image

Σε Χερσόνησο και Τυμπάκι οι Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Σε Χερσόνησο και Τυμπάκι οι Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προπονήσεις προεπιλογής για τις Μικτές Ομάδες συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα.

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι ενωσιακοί προπονητές θα βρεθούν στο γήπεδο Χερσονήσου, όπου έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές από τα σωματεία της περιοχής αλλά και από το δήμο Μινώα Πεδιάδος και το Καστέλι ενώ την Τρίτη 3 Οκτωβρίου θα γίνουν προπονήσεις στο Τυμπάκι για τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και την προκήρυξη χωρίς να αναφέρει ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης του πρωταθλήματος Μικτών. Το σύστημα που θα ακολουθηθεί θα είναι όπως το περσινό, δηλαδή με ομίλους στην Α' Φάση και 16 Ενώσεις να συνεχίζουν στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Φέτος δηλαδή πέρα από τους 13 πρωταθλητές των Ομίλων, θα προκριθούν στην β' φάση ο δευτεραθλητής του νησιώτικου ομίλου και οι δύο καλύτεροι δευτεραθλητές από τους υπόλοιπους ομίλους. Επίσης, οι ημιτελικοί και τελικοί θα φιλοξενηθούν σε μία Ένωση υπό τη μορφή τουρνουά.

Όσον αφορά τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, από φέτος επιτρέπεται και οι συμμετοχή ποδοσφαιριστών από ομάδες υποδομής των ΠΑΕ, εφόσον δεν έχουν αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό στα πρωταθλήματα των ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News