Αθλητισμός

Προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεθαύριο Κυριακή. Ηρόδοτος, ΠΟΑ και Ερμής Ζωνιανών είναι στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα, με στόχο να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο έτοιμοι.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής μεθαύριο Κυριακή. Ηρόδοτος, ΠΟΑ και Ερμής Ζωνιανών είναι στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα, με στόχο να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο έτοιμοι.

ΠΟΑ και Ερμής έχουν με το... καλημέρα το μεταξύ τους ντέρμπι στα Ζωνιανά. Οι Ρεθυμνιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που επιτρέπει στον Μανόλη Πατεμτζή να σχεδιάζει το πλάνο του, έχοντας στο μυαλό την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στον αντίποδα, για τους Ατσαλενιώτες, ο Μανόλης Σουτζής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μανόλη Πετράκη.

 Ο έμπειρος αμυντικός προέρχεται από καθαρισμό στο γόνατο και αυτές τις μέρες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ, από την άλλη, οι Ρουμπάκης και Τριανταφύλλου έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ηρόδοτος τώρα θα υποδεχτεί στη Νέα Αλικαρνασσό τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, σε ένα ακόμη παιχνίδι κρητικού χαρακτήρα. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μελισσόπουλο, ενώ ο Κασαπάκης είναι αμφίβολος και όλα θα κριθούν μία μέρα πριν την αναμέτρηση.

Σχόλια