Αθλητισμός

Ψάχνει λύσεις για τις προσφυγές ο Τσάλος

Ο Φώτης Τσάλος συνδύασε την παρουσία του στην Αθήνα για το συμβούλιο της Football League, με τετ-α-τετ συζητήσεις που αφορούν τα ανοιχτά μέτωπα των προσφυγών.

Ο Φώτης Τσάλος συνδύασε την παρουσία του στην Αθήνα για το συμβούλιο της Football League, με τετ-α-τετ συζητήσεις που αφορούν τα ανοιχτά μέτωπα των προσφυγών. Μαζί με το νομικό σύμβουλο είχαν κάποια καθοριστικά ραντεβού, με στόχο να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Οι περιπτώσεις των Ράντι και Δαύκου είναι στην παρούσα φάση οι πιο πιεστικές, καθώς έχουν τελεσιδικήσει σε πρώτο βαθμό, με τον ΟΦΗ να έχει καταθέσει έφεση. Αυτή θα κριθεί στις 10 Οκτωβρίου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και μέχρι τότε υπάρχει το περιθώριο για συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τον Ράντι, πληροφορίες λένε ότι μένει ένα υπόλοιπο, το οποίο θα καταβληθεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να "κλείσει" το θέμα.

Πιο δύσκολη είναι η υπόθεση Δαύκου, καθώς διεκδικεί και το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Πρόκειται για ένα ποσό που φτάνει τις 40 χιλιάδες ευρώ, και στην ομάδα του Ηρακλείου προσπαθούν να βρουν μια συμβιβαστική λύση με την πλευρά του.

"Λευκό" το απουσιολόγιο

Σε αγωνιστικό επίπεδο, με εξαίρεση τους Μονιάκη και Περογαμβράκη, ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει μετά από μέρες όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Άγγελος Οικονόμου ξεπέρασε το τράβηγμα στον τετρακέφαλο και έγινε χθες ο τελευταίος που ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα. Φιλικό παιχνίδι δεν υπάρχει αυτό το σαββατοκύριακο, όμως θα αναζητηθούν τουλάχιστον δύο αντίπαλοι για τις μέρες που θα μεσολαβήσουν ως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σχόλια