default-image

«Όλοι μου λένε ότι κάπως έτσι είναι η μάνα τους…»

Σπορ
«Όλοι μου λένε ότι κάπως έτσι είναι η μάνα τους…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης είναι αναμφίβολα τα ευρηματικά videos που αφορούν τη διοργάνωση και τα οποία προσέλκυσαν τα θετικότατα σχόλια των θεατών. Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο νεαρός αθλητής, τον οποίο …κυνηγάει η μάνα του, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, ώστε να τον ταΐσει, να τον ντύσει, να τον … υπερποστατεύσει!

Ο λόγος για τον αθλητή και όχι ηθοποιό Χρήστο Βότση που πέρσι ήταν 3ος στα 21 χιλ. ενώ πριν δύο χρόνια ήταν 1ος στα 10 χιλ. αλλά και τα 5 χιλ. με ρεκόρ διαδρομής που δεν έχει καταρριφθεί ακόμα.  «Οι διοργανωτές μου πρότειναν να συμμετάσχω στο σποτ και δέχθηκα. Δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση το βίντεο. Όσοι συναντάω ή θα ταυτιστούν με τη μάνα ή με το γιο. Όλοι μου λένε ότι κάπως έτσι είναι η μάνα τους…  Σε κάποια σημεία μου θύμιζε και την δική μου μαμά… Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, γελάσαμε πολύ και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Όλοι οι άνθρωποι, ο κ. Αλεβιζάκης, ο κ. Χατζηπαναγιώτης ήταν πολύ φιλόξενοι και το ευχαριστήθηκα», τονίζει στο neakriti.gr ο Χρήστος Βότσης που προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής.

«Το επίπεδο του αγώνα είναι αρκετά υψηλό και ο καθένας θα επιδιώξει να ξεπεράσει τον εαυτό του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ένα ρεκόρ αγώνα… Είναι απαιτητικός αγώνας και εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους του συμμετέχοντες».

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News