default-image

Πέντε κρητικοί αθλητές-τριες στην... ομπρέλα του ΣΕΓΑΣ

Σπορ
Πέντε κρητικοί αθλητές-τριες στην... ομπρέλα του ΣΕΓΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετές αντιδράσεις έφερε ο καταμερισμός των αθλητών που θα αγωνιστούν υπό την... ομπρέλα του ΣΕΓΑΣ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο αριθμός αυξήθηκε από 34 σε 40, όμως ο τρόπος που αυτοί μοιράστηκαν σε κατηγορίες έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ παράλληλα έμειναν εκτός αθλητές που έκαναν πολύ καλή σεζόν πέρυσι, όπως η Ειρήνη Βασιλείου, που έφτασε ως τα ημιτελικά των 400 μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αναμένεται να υπάρξει, ωστόσο, στη λίστα των αθλητών-τριών που θα συμπεριληφθούν στην κατηγορία «στήριξης», και η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Όσον αφορά στις κατηγορίες σχεδιασμού της νέας σεζόν που επικύρωσε το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, στην πρώτη κατηγορία βρίσκεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά και η Λασιθιώτισσα Μαρία Μπελιμπασάκη. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Βούλα Παπαχρήστου, Μίλτος Τεντόγλου και Κώστας Φιλιππίδης.

Στη Β' κατηγορία βρίσκεται ο Λυκούργος Τσάκωνας του Ελ. Βενιζέλου, ενώ από τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Κρήτης, στη λίστα βρίσκονται και οι Αφροδίτη Μανιού του ΟΦΗ, Γιώργος Τζατζιμάκης του Ελ. Βενιζέλου και Δήμητρα Γναφάκη του Κύδωνα Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News