Αθλητισμός

Βελτίωση στη φυσική κατάσταση θέλει ο Λεμονής

Μετά τα δύσκολα ματς με ΑΕΚ και Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο την Κυριακή έχοντας ανάγκη τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος

Μετά τα δύσκολα ματς με ΑΕΚ και Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο την Κυριακή έχοντας ανάγκη τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πάντως στο διάστημα που ακολουθεί μην περιμένει κανείς να υπάρχει… ανάπαυση για τους πρωταθλητές. Κι αυτό γιατί ο Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει το διαθέσιμο χρόνο δουλεύοντας πάνω στη φυσική κατάσταση των παικτών του.

Έχει και ο ίδιος ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού διαπιστώσει πως οι δυνάμεις της ομάδας του δεν είναι ίδιες σε όλο το 90λεπτο και υπάρχει χαρακτηριστική πτώση της ενέργειας μετά το 65'-70', όπως φάνηκε και στα δύο τελευταία ματς. Φυσικά δεν είναι εύκολο να γίνει δεύτερη… προετοιμασία στη διάρκεια της χρονιάς, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάζουν αρκετοί από τους διεθνείς, ωστόσο εκτιμάται πως με το κατάλληλο πρόγραμμα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν σταδιακά να βγάζουν στο γήπεδο περισσότερες δυνάμεις και αντοχές.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr,  μία ακόμη ευδιάκριτη αλλαγή των τελευταίων ημερών στου Ρέντη είναι ο πιο ενεργός ρόλος του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Μετά την αποχώρηση του Φρανσουά Μοντέστο βρίσκεται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο και συνεργάζεται για αρκετή ώρα με τον Τάκη Λεμονή και τον Μάριο Ουσίγιος, ενώ μιλά στους παίκτες. Υπενθυμίζεται πως ο Κοβάτσεβιτς είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Λεμονή, ενώ εν συνεχεία είχε αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και αργότερα συμβούλου της διοίκησης.

Σχόλια