default-image

Χιμένεθ: Είμαι περήφανος για τους παίκτες

Ποδόσφαιρο
Χιμένεθ: Είμαι περήφανος για τους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γεγονός ότι στοίχισε στην ΑΕΚ ο τραυματισμός του Τσόσιτς αλλά και στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ, στάθηκε μετά το παιχνίδι με την Αούστρια ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ :

Για το αν είναι ευχαριστημένη η ΑΕΚ με το τελικό αποτέλεσμα: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Μετά από τη νίκη στη Ριέκα ήταν πρωταρχική σημασίας και μία σήμερα. Ένα νορμάλ πρώτο ημίχρονο, όχι πολύ καλό και ένα δεύτερο στο οποίο η ΑΕΚ άξιζε να νικήσει. Δεν κερδίσαμε γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε και δύο λάθη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε το πως έπρεπε να παίξουμε. Αφού δεχθήκαμε το γκολ ανοιχτήκαμε και δυστυχώς το σκορ έμεινε μικρό. Όπως λένε όταν χάνεις και στα τελευταία λεπτά παίρνεις μία ισοπαλία είναι ένα επικό αποτέλεσμα. Λυπάμαι που το δεύτερο γκολ δεν ήρθε νωρίτερα γιατί θα μας έδινε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν ήταν μεγαλύτερος αντίπαλο η Αούστρια ή η κούραση: «Όταν παίζεις σε τρεις διοργανώσεις πρέπει να διαχειριστείς την κούραση. Δεν ήταν όμως δικαιολογία σήμερα, είχαμε μέρες να ξεκουραστούμε. Την Κυριακή ίσως υπάρχει κούραση».

Για τους τραυματισμούς των Σιμόες και Τσόσιτς: «Είναι κάτι που ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί με τόσα παιχνίδια. Αλλά αν δεν παίξεις τόσα παιχνίδια δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το επίπεδο. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι παίκτες που περιμένουν, νεαροί που έχουν διάθεση. Οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να παίζουν κάθε τρεις τέσσερις μέρες. Του Σιμόες δεν είναι θλάση, είναι αρκετά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί από την προετοιμασία και ο γιατρός το ψάχνει. Με τους τραυματισμούς στην άμυνα είναι κρίμα που ο Τσόσιτς έχει παίξει τόσα πολλά λεπτά».

Για τη νωθρότητα στην αρχή της επανάληψης: «Είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσουμε αυτό, όμως είναι αλήθεια ότι η έλλειψη συγκέντρωσης μας έχει κοστίσει όπως στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό όμως είναι κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Πιστεύω όμως ότι ο τραυματισμός του Τσόσιτς μας κόστισε πολύ στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Οι βοήθειες που μας έδινε ήταν εμφανές ότι έλειψαν».

Για τον μεγάλο αριθμό τελικών και το ότι δεν μπήκαν περισσότερα γκολ: «Μου δίνει ικανοποίηση, αυτό είναι κάτι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Αλλά πραγματικά με θυμώνει το ότι δεν αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε σήμερα ένα 5-2. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που δεν σταματάνε να προσπαθούν»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News