default-image

Bαρύ κλίμα για τον Αντσελότι

Ποδόσφαιρο
Bαρύ κλίμα για τον Αντσελότι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά την εκτός έδρας ήττα της Μπάγερν από την Παρί Σεν-Ζερμέν για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Άριεν Ρόμπεν άφησε "ακάλυπτο" τον τεχνικό του, Κάρλο Αντσελότι, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από Γερμανούς δημοσιογράφους.

 

Η δήλωση του 33χρονου Ολλανδού εξτρέμ της γερμανικής ομάδας ήταν μια προφανής ένδειξη ότι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια αυτής "μυρίζει" μπαρούτι.

 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι δρόμοι των Βαυαρών με τον Ιταλό τεχνικό να χωρίσουν. Το κλίμα για τον Αντσελότι είναι βαρύ σύμφωνα με την "Sport BILD" και με την επιστροφή από τη γαλλική πρωτεύουσα στο Μόναχο αναμένεται να συνεδριάσει η διοίκηση της Μπάγερν κι εκεί να ληφθεί απόφαση για το μέλλον του Ιταλού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν και - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "BILD" - υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για απομάκρυνση του Αντσελότι.

 

Μετά από έξι αγωνιστικές στην Bundesliga, η Μπάγερν έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, 13 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ντόρτμουντ, κι έναν πίσω από τη δεύτερη, Χόφενχαϊμ.

 

Στους ομίλους του Champions League νίκησε εντός έδρας (3-0) την Άντερλεχτ για την 1η αγωνιστική και ηττήθηκε την Τετάρτη (27/9) από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News