default-image

Χωρίς φιλικό τις επόμενες ημέρες ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς φιλικό τις επόμενες ημέρες ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ αυτή την εβδομάδα δεν προγραμματίστηκε κάποιο φιλικό παιχνίδι για το σαββατοκύριακο.

Στην ομάδα του Ηρακλείου βρίσκονται εν αναμονή για το σημερινό συμβούλιο της Football League, για το ενδεχόμενο να υπάρξει... σέντρα το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου. Ουσιαστικά, αν συμβεί αυτό, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες από την ερχόμενη Δευτέρα θα κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση, αν και είναι ένα δύσκολο σενάριο.

Από 'κει και πέρα, μετά τη διπλή προπόνηση της Τρίτης, χθες το... ραντεβού είχε δοθεί μόνο απόγευμα. Στα ευχάριστα ήταν η επιστροφή του Νίκου Ζιαμπάρη, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις στα πλευρά. Αντίστροφα μετρά και ο Άγγελος Οικονόμου για την επάνοδό του στη δράση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι αύριο.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες τα αγωνιστικά προβλήματα θα περιοριστούν στις περιπτώσεις των Περογαμβράκη και Μονιάκη. Ο δεύτερος ανεβάζει "στροφές" στις ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ χρειάζεται χρόνο ακόμη για να ξεκινήσει τρέξιμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News