Αθλητισμός

Βασιλειάδη: Καθαρότερο πρωτάθλημα φέτος στη Football League

«Η παρουσία σοβαρότερων ανθρώπων προϊδεάζει για ένα πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα», είπε

Πιο «καθαρό» περιμένει το νέο πρωτάθλημα της Football League ο Γιώργος Βασιλειάδης, όπως ο ίδιος δήλωσε κατά την παρουσία του στην Πάτρα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού θεωρεί ότι οι άνθρωποι που ηγούνται των ομάδων της κατηγορίας είναι σοβαροί και προϊδεάζουν για ένα πιο «καθαρό» πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης κατά την παρουσία του στην Πάτρα λόγω της διεκδίκησης των παράκτιων μεσογειακών αγώνων του 2019:

«Στη Football League έχουμε πρόβλημα, υπάρχει δυσκολία με την εξεύρεση χορηγού, όμως είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να δυσκολευτούμε, αλλά στο τέλος θα βρούμε λύση. Πιστεύω πως με τις γενναίες αποφάσεις που έχουμε πάρει, τις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα περίοδο, αλλά και με την παρουσία σοβαρών ανθρώπων όπως είναι αυτοί της Παναχαϊκής, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Επίσης πιστεύω πως θα έχουμε ένα καθαρότερο πρωτάθλημα φέτος. Η παρουσία σοβαρότερων ανθρώπων μας προϊδεάζει γι' αυτό και εκτιμώ πως η Football league θα γίνει πάλι αξιόπιστη.

Μπορώ να σας πω, μάλιστα, ότι πέρυσι πολλά παιχνίδια της κατηγορίας είχαν υψηλές τηλεθεάσεις, κάτι που δείχνει πως υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Και με την ευκαιρία να πούμε ότι φέτος η ΕΡΤ είναι δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, είναι διπλά στο ποδόσφαιρο, δίπλα στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο χάντμπολ και φέρνει τον ελληνικό αθλητισμό στο σπίτι της ελληνικής οικογένειας».

Σχόλια