Αθλητισμός

Ασημένιο ο Κατσιμπρής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Με διακρίσεις και αυτή τη χρονιά γύρισε το αθλητικό σωματείο του Σότοκαν Καράτε Ηρακλείου «ΣΑΤΟΡΙ» από το ετήσιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών Γυναικών και κάτω των 21 ετών, το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων, 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής του καράτε, Μιχάλης Κατσιμπρής, κατέκτησε την δεύτερη θέση και συνεπώς το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κούμιτε U21 (+84kg).

Η αποστολή του Σατόρι απαρτιζόταν επίσης από τους, Νίκο Κοπιδάκη, Ιωάννη Βλάμη, Κωνσταντίνο Κλεισαρχάκη, Γεράσιμο Μιχελάκο, Κατερίνα Τζαγκαράκη, Μάρα Βιτσαξάκη, Γιώργο Χαρκιολάκη, Λυδία Σουρανάκη και Φίλιππο Παπαδάκη.

Δυνατοί αγώνες και υψηλός ανταγωνισμός καθότι στο εν λόγω πρωτάθλημα, η μοριοδότηση για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και η ένταξη των αθλητών στην εθνική μας ομάδα, δίνουν υψηλό κίνητρο για μια θέση στο βάθρο, δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Ζαχαρίας Γιαπιτζάκης. Οι αθλητές του ηρακλειώτικου σωματείου έδειξαν επαγγελματισμό και υψηλή απόδοση στη διάρκεια των αγώνων.

Έφθασαν μια ανάσα από τα μετάλλια μπαίνοντας κάποιοι στους 16 και άλλοι στους 8 καλύτερους αθλητές της κατηγορίας τους, αλλά δυστυχώς έμειναν εκτός μεταλλίων πλην του Μιχάλη Κατσιμπρή ο οποίος για άλλη μια χρονιά βρίσκονταν στο βάθρο των νικητών.

Σχόλια