default-image

Για πέμπτη φορά "απών" ο Μπέος στην εκδίκαση με Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Για πέμπτη φορά "απών" ο Μπέος στην εκδίκαση με Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε χθες για πέμπτη φορά, η εκδίκαση της μήνυσης και αγωγής που είχε καταθέσει ο Αχιλλέας Μπέος κατά του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, για συκοφαντική δυσφήμιση, για όσα είχε ισχυρισθεί ο τελευταίος στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ, που αφορούσαν τους φακέλους της UEFA, με τα ύποπτα παιγνίδια το 2010 και το 2011.

Η εκδίκαση στην Ευελπίδων, πήρε αναβολή αφού δεν έδωσε παρών και αυτή τη φορά, ο Αχιλλέας Μπέος, προφανώς γιατί έχει άμεσα μπροστά του την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του «Koriopolis». Τουλάχιστον αυτή την ερμηνεία έδιναν οι νομικοί εκπρόσωποι του κρητικού παράγοντα. Να σημειωθεί ότι με την αγωγή του ο κ. Μπέος, ζητούσε αποζημίωση 50.000 ευρώ από τον κ. Τζώρτζογλου!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, παρέμεινε πάντως στην Αθήνα, αφού σήμερα είναι από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην κεντρική δικαστική υπόθεση της ΕΠΟ, που αφορά την κάρτα Υγείας. Στο Ηράκλειο άλλωστε είχε εφαρμοστεί πιλοτικά και ευεργετικά η χρήση των μηχανημάτων υγείας για τους αθλητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News