default-image

Σοκ στον ΟΦΗ: Αποχώρησαν τέσσερις προπονητές

Σπορ
Σοκ στον ΟΦΗ: Αποχώρησαν τέσσερις προπονητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ αφού τέσσερα βασικά προπονητικά στελέχη του υπέβαλλαν την παραίτηση τους μετά από πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία!   Ο λόγος για τους έμπειρους προπονητές Αντώνη Τσατσάκη, Χρήστο Λίτσικα, Μανώλη Μαυράκη και Μανώλη Πλουμάκη .

«Σας γνωστοποιούμε τη λύση της συνεργασίας μας με το τμήμα στίβου του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. Μετά από πολύχρονη παρουσία στο σύλλογο, με επιτυχίες που ήρθαν με πολύ κόπο, αναγκαζόμαστε δυστυχώς να αποχωρήσουμε εξ' αιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας μας στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο τμήμα στίβου του Ο.Φ.Η.», αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους εν λόγω προπονητές.

Η εξέλιξη αυτή αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη στο χώρο του στίβου του Ηρακλείου αφού πρόκειται για προπονητές με μακρά πορεία και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του κλασσικού αθλητισμού.  Η αποχώρηση τους αποδυναμώνει σημαντικά το τμήμα του ΟΦΗ που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η απόφαση των τεσσάρων προπονητών κοινοποιήθηκε στους ιθύνοντες την προηγούμενη εβδομάδα και αφού ολοκληρώθηκε η αποστολή της ομάδας των Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Συλλόγων της Πορτογαλίας, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα.

Στους αθλητές-τριες η απόφαση των τεσσάρων προπονητών έγινε γνωστή τα τελευταία 24άωρα, φορτίζοντας τους συναισθηματικά όπως είναι φυσικό αφού η παρουσία τους στην καθημερινότητα των παιδιών και η συμβολή τους στην αθλητική τους πρόοδο είναι μεγάλη!

Για τις εξελίξεις ενημερώθηκαν και οι γονείς. Οι κ.κ. Τσατσάκης, Λίτσικας, Μαυράκης και Πλουμάκης ωστόσο δεν αφήνουν «ξεκρέμαστους» τους αθλητές- τριες τους αφού προτίθενται, για όσο διάστημα το επιθυμούν τα παιδιά, να παραμείνουν υπό την τεχνική τους καθοδήγηση έστω κι αν έληξε η συνεργασία τους με τον ΟΦΗ.

Στο άμεσο μέλλον πάντως οι τέσσερις προπονητές θα προχωρήσουν στη δημιουργία νέου Συλλόγου χωρίς αυτό να επηρεάζει τη σχέση τους με τους σημερινούς τους αθλητές-τριες. Άλλωστε οι όποιες αποφάσεις αφορούν το παρών και το μέλλον των παιδιών θα ληφθούν από τα ίδια και τις οικογένειες τους.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του ΟΦΗ αλλά και οι επόμενες κινήσεις του σωματείου  για την αναπλήρωση ενός μεγάλου κενού που δημιουργείται στο τμήμα του στίβου!

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα αποχώρησε και από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ ο Χαράλαμπος Ρεθυμνιωτάκης που εντάχθηκε στο δυναμικό του «Πήγασσου».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News