Αθλητισμός

Πήρε ασημένιο μετάλλιο, όμως τραυματίστηκε η Ηρώ Μηλάκη

Είχε πτώση στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας

Τραυματισμένη επέστρεψε η Ηρώ Μηλάκη από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο στο ΟΑΚΑ.

Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια είχε πτώση κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου και παρότι κατάφερε τελικά να κατακτήσει τη 2η θέση στα 200μ. σπριντ, ο τραυματισμός της αποδείχτηκε σοβαρός. Μάλιστα εγκατέλειψε τον αγώνα και επέστρεψε εσπευσμένα στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η ίδια στο λογαριασμό της στο facebook, «το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας τελείωσε με απογοητευτικό τρόπο για εμένα. Ο απολογισμός του τελευταίου αγώνα της χρονιάς ήταν μια 2η θέση στα 200 μέτρα, μια πτώση, ένα χτύπημα στον αυχένα, ένας τραυματισμός στον ώμο, μερικά χτυπήματα στην πλάτη και κάποια απλά καψίματα από την πίστα! Η πτώση ήταν πολύ πιο σοβαρή από ότι είχαμε αξιολογήσει αρχικά, το χτύπημα στον αυχένα με ανάγκασε να εγκαταλείψω το αγώνισμα του σκρατς και να γυρίσω νωρίτερα στο Ηράκλειο. Το θετικό είναι ότι αποφύγαμε τα χειρότερα και τώρα υπάρχει χρόνος ξεκούρασης και αποκατάστασης των τραυματισμών. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου, Γιώργο Βαρβεράκη που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή...».

Σχόλια