Αθλητισμός

Αναλαμβάνει δράση το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ

Αναφορά στους κεντρικούς "πυλώνες" του εγχειρήματος

Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκε και το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ, που σηκώνει… μανίκια για την ανίχνευση ταλέντων στην Κρήτη και όχι μόνο.

Επικεφαλής αναλαμβάνει ο Κώστας Γιαπιτζόγλου, πλαισιωμένος από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παύλο Αδάμο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κ19, Πέτρο Μαρινάκη.

Ο Κώστας Γιαπιτζόγλου υπογράμμισε στην τοποθέτηση του: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για τον ΟΦΗ. Με μεγάλη χαρά και μεγάλη ευθύνη, δημιουργήσαμε ήδη ένα τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο προσπαθούμε να εξελίξουμε και να μεγαλώσουμε.

Θα δημιουργήσουμε μια ομπρέλα πάνω από όλη την Κρήτη και συνεργασίες με όσες περισσότερες ομάδες μπορούμε. Για να προσφέρουμε στον ΟΦΗ, ότι κρητικό ταλέντο υπάρχει.

Μέσα από αυτή τη δουλειά θέλουμε να περνάει πρώτα από τον ΟΦΗ, ότι κρητικό ταλέντο υπάρχει. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να βάλουμε τη βάση για το αύριο του ΟΦΗ.

Κάθε μήνα θα διοργανώνουμε ένα τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν επίλεκτα ταλέντα από την Κρήτη. Όλα αυτά βέβαια θα γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, λειτουργούν όλα άψογα πλέον και έχουμε τις συνθήκες να συντηρήσουμε και να εξελίξουμε ένα ποδοσφαιριστή.

Θα προσφέρουμε κάποια μπόνους στις ομάδες, που θα συνεργαστούν μαζί μας. Θα ήθελα όλοι να είναι δίπλα μας, ακόμα και στα λάθη μας. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι καλό. Ήδη προσπαθούμε να συνεργαστούμε και με ξένες ομάδες.

Βέβαια πρώτος στόχος είναι οι δικές μας υποδομές και ακαδημίες και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μαρινάκης ανέφερε για το εγχείρημα: «Ξεκινάει μια προσπάθεια που έπρεπε  να έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Εύκολο είναι να λέμε λόγια, αλλά τα λόγια δεν αρκούν. Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Ηδη την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκομαι στο Μιλάνο. Από εκεί ξεκινάμε. Έχω κάποιες πολύ καλές γνωριμίες σε Ιταλία και Ισπανία. Ήδη κάναμε και μια συνάντηση με ένα άνθρωπο, που είναι στη Γερμανία. Σκοπός της συνάντησης είναι η επιμόρφωση και αν μπορέσουμε να κάνουμε ένα φιλικό με την Κ19 της Μίλαν στο Μιλανέλο. Πιστεύω ότι μπορώ να το πετύχω. Έχω κάνει συναντήσεις με σκάουτερ από την Ιταλία, δουλεύουν πολύ σωστά και θέλουμε και εμείς να βαδίσουμε πάνω σε αυτό».

Σχόλια