default-image

Για το + 5 η ΑΕΚ, για την "προσπέραση" ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Για το + 5 η ΑΕΚ, για την "προσπέραση" ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα για τη νίκη και για να αποσπαστεί με +5 από τον βασικότερο ανταγωνιστή της για τον τίτλο θα τα δώσει απόψε (20.30) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Όλα για την "προσπέραση" θα τα δώσουν οι "ερυθρόλευκοι"..

Η «Ένωση» μπροστά σε περισσότερους από 40.000 οπαδούς της θα επιδιώξει να ξεφύγει στο +5 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα επιχειρήσουν τη νίκη με την οποία θα προσπεράσουν τους γηπεδούχους.

Η πίεση, φυσικά, είναι στο μέρος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν κάποιες κακές εμφανίσεις και δεν μπόρεσαν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε περίπτωση ήττας κανείς δεν θα κάνει λόγο για «καταστροφή», ενώ στον Ολυμπιακό θα σημειωθούν εξελίξεις σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κάνουν το «5 στα 5» τη φετινή σεζόν στην έδρα τους. Δύο ώρες αργότερα, στις 18:15, η Κέρκυρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News