default-image

"Σκιά του εαυτού του" ο Παναθηναϊκός, έχασε 2-0 στο Αγρίνιο!

Ποδόσφαιρο
"Σκιά του εαυτού του" ο Παναθηναϊκός, έχασε 2-0 στο Αγρίνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων... έχει ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης"! Έτσι ο Παναιτωλικός επικράτησε δίκαια με 2-0 των "πρασίνων" στο Αγρίνιο και όλα στην ομάδα του τριφυλλιού μοιάζουν μαύρα αυτή την εποχή...

Οι Μάζουρεκ και Κλέσιο σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ αποχώρησε τραυματίας ο Τσάβες.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με μεγαλύτερη όρεξη το παιχνίδι και προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει τον Παναιτωλικό, με εκφραστή τον Βιγιαφάνιες σε ένα γήπεδο που το γνωρίζει καλά. Στο 7' ο Αργεντινός από δεξιά πέρασε τέσσερις αμυνόμενους και πάσαρε στον Μολίνς, αλλά ο Μαρινάκης πρόλαβε να διώξει την τελευταίο στιγμή. Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχιζόταν, όταν ο Παναιτωλικός βρήκε τον τρόπο να σκοράρει... Στο 19' ο Ρόσα από δεξιά πέρασε τον Χίλιεμαρκ και πάσαρε στον Μάζουρεκ, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ, σκόραρε.

Το γκολ αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό, όμως αυτός εξακολούθησε να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να ισοφαρίσει. Στο 22' ο Μολίνς από πλάγια θέση στην περιοχή πλάσαρε άουτ, ενώ στο 36' σου του Χίλιεμαρκ από το ημικύκλιο, κατέληξε άουτ. Η κορυφαία ευκαιρία χάθηκε στο 40', όταν ο Βιγιαφάνιες έβγαλε τον Λουντ στον κενό χώρο, αλλά αυτός πάτησε τη μπάλα και γλίστρησε, αντί να μπει στην περιοχή και να σουτάρει...

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καταιγιστικό ρυθμό... Η κοντινή κεφαλιά του Μολέντο στο 47' πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Βλαχοδήμος απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Κλέσιο. Στο 52' ο Ρότσα πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Τσάβες στην περιοχή και στη συνέχεια, το φαλτσαριστό σουτ του Μολίνς πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αμέσως μετά, ήρθε η σειρά του Παναιτωλικού να χάσει ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του.

Στο 57' ο Κλέσιο βγήκε τετ α τετ εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Βλαχοδήμου, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 60' ο Μαρινάκης μετά το "'ένα-δύο" με τον Μάζουρεκ πλάσαρε πάνω στον Βλαχοδήμο. Τελικά, το 2-0 επιτεύχθηκε στο 65'. Ο Ρότσα πέρασε ανάμεσα από τρεις παίκτες από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Βλαχοδήμος απέκρουσε προσωρινά, όμως ο Κλέσιο σούταρε στην επαναφορά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78', ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μολέντο αιφνιδιάστηκε και δεν πλάσαρε με δύναμη, ενώ στο 88' ο Ρότσα έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Κλέσιο έκανε την προβολή, όμως ο Βλαχοδήμος απέκρουσε. Ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά στο 89', όμως η κοντινή κεφαλιά του Μολέντο πέρασε άουτ.

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών)

Γκολ:  19' Μάζουρεκ, Κλέσιο 65'

Κάρτες:  45' Γιόχανσον, 64' Σιλά, 78' Κυριακίδης. 81' Μολίνς, 83' Μπράβο, 85' Βιγιαφάνιες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Μπεχεράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (74' Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα (79' Τσόκανης), Ντίας (84' Μαρκόφσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Μολέντο, Κουρμπέλης, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ (64' Μουνιέ), Άλτμαν (46' Τσάβες, 70' λ.τ. Χατζηγιοβάνης), Μολίνς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News