default-image

Οι προπονητές μίλησαν για τουρνουά "επιπέδου Euroleague"

Μπάσκετ
Οι προπονητές μίλησαν για τουρνουά "επιπέδου Euroleague"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διεθνές τουρνουά μπάσκετ στα Δυο Αοράκια κέρδισε από την πρώτη μέρα τις εντυπώσεις των ομάδων που συμμετέχουν και σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που έγινε οι εκπρόσωποί τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια...

Μετά από τα όσα είπαν οι φορείς των τοπικών αρχών, οι τέσσερις προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για τους διοργανωτές, τόσο για τη φιλοξενία και την οργάνωση του τουρνουά, όσο και για το επίπεδο των αγώνων.

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού): «Στο τουρνουά βλέπουμε ένα αρμονικό πάντρεμα όλων των φορέων, ώστε να υπάρχει μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα τουρνουά της Ευρώπης στα οποία έχουμε συμμετάσχει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και είμαστε εδώ για να δεθεί η ομάδα απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, που θα μας βοηθήσουν να μονταριστούμε και να βρούμε ρυθμό για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να δει παιχνίδια επιπέδου Euroleague.»

Νέβεν Σπάχια (προπονητής Μακάμπι Τελ Αβίβ): «Είχα ακούσει πολλά για τη διοργάνωση αυτή, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω με κάποια ομάδα μου. Όμως, ό,τι είχα ακούσει για το τουρνουά είναι αλήθεια. Η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου, επιπέδου Final 4, αγωνιστικά και οργανωτικά. Αύριο θα έχουμε δύο καλά παιχνίδια με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων.»

Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς (προπονητής Ερυθρού Αστέρα): «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, απέναντι σε τρεις πολύ καλές ομάδες. Είναι σημαντικό για εμάς γιατί ξεκινάμε σύντομα τις υποχρεώσεις μας στο εγχώριο πρωτάθλημα. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς, καθώς βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας.»

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Ούνιξ Καζάν): «Εκ μέρους της ομάδας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν στην πραγματοποίηση αυτού του event. Είναι καλό για την ομάδα μας που γεύεται την κρητική φιλοξενία. Αγωνιστικά είναι ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά, επιπέδου Euroleague. Εμείς είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Το πρώτο ματς με τη Μακάμπι ήταν χρήσιμο για εμάς και αύριο θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News