Αθλητισμός

Σφαιρόπουλος: Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι υπολογίζει και τους 15 παίκτες που έχει στη διάθεσή του

Ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ επισήμανε ότι υπολογίζει και τους 15 παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Ήμασταν  αρκετά καλοί στην άμυνα αλλά  στην επίθεση θέλουμε βελτίωσή και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ο ένας με τον άλλο. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ αλλά άσχημα ποσοστά στα τρίποντα. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε άμυνα και επίθεση. Είναι καλό που έχουμε δυνατό ρόστερ και βάθος. Υπολογίζω και τους 15 παίκτες που έχω στη διάθεσή μου και πρέπει όλοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όσο κι αν παίζουν γιατί η ομάδα είναι πάνω απ' όλα».

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς είπε από την πλευρά του: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θα βρεθεί στο Final 4. Έχει αρκετή ποιότητα. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ σήμερα. Είχαμε και προβλήματα μικροτραυματισμών και έτσι, δεν είμαστε πλήρεις. Η ομάδα μου είναι αρκετά νέα. Αυτή την περίοδο έχουμε ελλείψεις σε κάποιες θέσεις. Έχουμε ακόμα δέκα μέρες για να ετοιμαστούμε για την έναρξη της Αδριατικής Λίγκα».

Σχόλια