Αθλητισμός

Δεδομένη η ανανέωση με Πέλκα και Κουλούρη

Ως το 2021 θα υπογράψουν οι δύο παίκτες

Στον ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό να «δέσουν» τους Πέλκα και Κουλούρη με συμβόλαιο ως το 2021, που προβλέπουν μάλιστα υψηλές ρήτρες.

Στο περιθώριο των επαφών για τη μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τον ατζέντη τους, Πολ Κουτσολιάκο και απέμενε η τελική συνάντηση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο γνωστός ατζέντης βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και είχε την τελική επαφή με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και την υπεύθυνη οικονομικών και πιο στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα (όχι όμως και με τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ που νωρίς βγήκε από τη συγκεκριμένη υπόθεση). Στη διάρκεια της συζήτησής τους βρέθηκε η χρυσή τομή για τις ανανεώσεις και των δύο παικτών.

Πέλκας και Κουλούρης, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, θα υπογράψουν νέα με διάρκεια ως το 2021 και με αυξημένες απολαβές (δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη νούμερα). Μάλιστα, στη συμφωνία υπάρχουν και σημαντικές ρήτρες αποδέσμευσης, όπως φυσικά και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων. Θα κληθούν να τα υπογράψουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε ότι βάσει των συμβολαίων που είναι σε ισχύ αμείβονται ο μεν Πέλκας με 250.000 ευρώ ετησίως και ο Ευθύμης Κουλούρης με περίπου 90.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.

Πηγή: www.sport24.gr

Σχόλια