default-image

Δράση στις Μικτές Ηρακλείου με τις προεπιλογές

Ποδόσφαιρο
Δράση στις Μικτές Ηρακλείου με τις προεπιλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η αγωνιστική ροή για τις Μικτές ομάδες του Ηρακλείου, με την έναρξη των προπονήσεων προεπιλογές για Νέους και Παίδες.

Οι Ενωσιακοί προπονητές, Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Φραγκάκης, αναλαμβάνοντας και επίσημα καθήκοντα θα «τσεκάρουν» ποδοσφαιριστές από τα σωματεία του Ηρακλείου.

Η πρώτη… φάση ξεκινάει από την Δευτέρα και θα διαρκέσει ως την Πέμπτη, με το ραντεβού να δίνεται για τις 14:30 το μεσημέρι στο γήπεδο του Πανεπιστημίου (Μινωική).

Η αρχή γίνεται με τους Νέους, όπου θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2002-03.

Την Δευτέρα 25/9 καλούνται να δώσουν το παρών παίκτες από τα εξής σωματεία: Ηρόδοτος, ΠΟΑ, ΑΕΚ, Αλμυρός, Ελπίδες, Κεραυνός, Νέοι Μινωικής, Νέοι Ηροδότου, Πόρος, Ερμής Ατσαλένιου, Κανάρια, Ομόνοια, Ποσειδώνας, Μαραθώνας, Νέοι Αλμυρού, ΟΦΗ '94, Δειλινά, Δαφνές, Μαρτινέγκο, Παναθηναϊκός, Τηγανίτης και Ακαδημία Παπαδάκης (Γκέραρντ).

Την Τρίτη 26/9 θα ακολουθήσουν ποδοσφαιριστές από τις ακόλουθες ομάδες: Λίντο, Ρωμανός, Τύλισος, Αγία Βαρβάρα, ΠΑΟΚ, Αθλόπολις, ΑΟΚ, Δίας, ΕΓΟΗ, Δόξα Ηρ., Εθνικός, Χαραυγή, Άγιος Δημήτριος, Ασίτες, Θέρισος, Ολυμπιακός Μαλ., Παλιανή, Ρόκα, Γωνιές, ΟΦΑΜ, ΑΕ Κρήτης, Κάντια, Γιούχτας και Νέοι Εργοτέλη.

Ανάλογος διαχωρισμός υπάρχει για τους Παίδες (γεννηθέντες 2004-05), με το ραντεβού να είναι Τετάρτη και Πέμπτη, επίσης στο γήπεδο της Μινωικής στις 14:30 το μεσημέρι.

Έτσι κατ' αντιστοιχία την Τετάρτη 27/9 θα δώσουν το παρών παίκτες από Ηρόδοτο, ΠΟΑ, ΑΕΚ, Αλμυρό, Ελπίδες, Κεραυνό, Νέους Μινωικής, Νέους Ηροδότου, Πόρο, Ερμή Ατσαλένιου, Κανάρια, Ομόνοια, Ποσειδώνα, Μαραθώνα, Νέους Αλμυρού, ΟΦΗ '94, Δειλινά, Δαφνές, Μαρτινέγκο, Παναθηναϊκό, Τηγανίτη και Ακαδημία Παπαδάκης (Γκέραρντ).

Την Πέμπτη 28/9 οι προπονήσεις προεπιλογής θα ολοκληρωθούν με τους Παίδες από Λίντο, Ρωμανό, Τύλισο, Αγία Βαρβάρα, ΠΑΟΚ, Αθλόπολι, ΑΟΚ, Δία, ΕΓΟΗ, Δόξα Ηρ., Εθνικό, Χαραυγή, Άγιο Δημήτριο, Ασίτες, Θέρισο, Ολυμπιακό Μαλ., Παλιανή, Ρόκα, Γωνιές, ΟΦΑΜ, ΑΕ Κρήτης, Κάντια, Γιούχτα και Νέους Εργοτέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News