Αθλητισμός

Πρώτη θεσμική συνάντηση για τις Μικτές Ηρακλείου

Τζώρτζογλου και Επιτροπή Μικτών τα "είπαν" με τους Ενωσιακούς προπονητές

Οι Μικτές ομάδες του Ηρακλείου μπαίνουν πλέον σε αγωνιστική ροή και χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και η Επιτροπή Μικτών ομάδων (Παπαγγελής, Κουτεντάκης, Θεοδοσάκης, Ασλάνης) είχε την πρώτη συνάντηση με τους νέους Ενωσιακούς προπονητές, Γιάννη Χατζησεβαστό και Αντώνη Φραγκάκη.

Ο κ. Τζώρτζογλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους προπονητές στο ρόλο που αναλαμβάνουν, τονίζοντας ότι ο πήχης στις Μικτές Ομάδες είναι πολύ ψηλά ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν με την Επιτροπή θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση των ομάδων και την προετοιμασία.

Αποφασίστηκε οι προπονήσεις για προεπιλογή να ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα στο γήπεδο της Μινωικής αρχικά για τις ομάδες της πόλης του Ηρακλείου και των πιο κοντινών περιοχών και χωριών. Στις προπονήσεις θα δώσουν αρχικά το παρών και οι δύο προπονητές, σχηματίζοντας άποψη για όλα τα παιδιά σε Παίδες και Νέους.

Όπως ισχύει πάντως τα τελευταία χρόνια, το προσεχές διάστημα θα γίνουν προπονήσεις προεπιλογής και σε άλλες περιοχές του νομού Ηρακλείου, όπως η Μεσαρά και η Χερσόνησος.

Σχόλια