Αθλητισμός

Συνεδρίαση στην Football League για την... σέντρα

Την ερχόμενη Πέμπτη 28/9 οι καθοριστικές αποφάσεις

Για την ερχόμενη Πέμπτη 28/9, στις 3 το μεσημέρι, προγραμματίστηκε η συνεδρίαση της Football League, μήπως επιτέλους τελειώσει το... μπάχαλο. Όπως ανακοινώθηκε, η έναρξη του πρωταθλήματος και η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών είναι τα δύο θέματα, με το πρώτο να "καίει" τις ομάδες.

Θέμα με τα τηλεοπτικά δεν υπάρχει φέτος, όμως σε ό,τι αφορά το χορηγικό δεν έχει γίνει το παραμικρό... βήμα. Από την άλλη και η αγωνιστική απραξία δεν μπορεί να συνεχίζεται.

Την ίδια ώρα τα ανοιχτά μέτωπα δε λείπουν, καθώς ο Ιωνικός πήρε τη... σκυτάλη από τη Χαλκίδα και κατέθεσε προσφυγή για τον προβιβασμό των Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι Νικαιώτες ζητούν από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ, ενώ ανάλογο αίτημα της Χαλκίδας πριν από μερικές μέρες είχε πέσει στο... κενό.

Εντωμεταξύ, πληροφορίες λένε ότι η Ομοσπονδία έστειλε έγγραφο στη Football League για την άνοδο της Α.Ε. Καραϊσκάκης και της Δόξας Δράμας. Αν αυτό επιβεβαιωθεί από "επίσημα χείλη", οι δύο ομάδες θα δώσουν κανονικά το "παρών" στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης ως μέλη της Λίγκας.

Σχόλια