default-image

Πέρασε από την Καλλιθέα ο Απόλλων Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Πέρασε από την Καλλιθέα ο Απόλλων Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 2-1 την Καλλιθέα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου και έκανε βήμα πρόκρισης στους «16».

Η Καλλιθέα ξεκίνησε καλύτερα και στην πρώτη της επίθεση στο 2' είχε δοκάρι με το δυνατό σουτ του Ταλέντο έξω από την περιοχή. Οι συνεχόμενες ευκαιρίες των γηπεδούχων έφεραν αποτέλεσμα στο 8', όταν ο Σεζάι με πλασέ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0 μετά το κόρνερ του Ταμπάκη. Αυτό το γκολ «αφύπνισε» τους Θεσσαλούς, οι οποίοι, αφού έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 12', ισοφάρισαν στο 15' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαχινίδη στο 15', παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από τον Σεζάι. Μετά από αυτό, ο ρυθμός έπεσε μέχρι την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες του πρώτου 45λεπτου, όμως οι νεοφώτιστοι στη Football League πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 63' η κεφαλιά του Σαχινίδη μέσα από την περιοχή, μετά τη σέντρα του Κουρτεσιώτη, έφερε το 1-2 για τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση στην αντίπαλη εστία και οι φιλοξενούμενοι φαίνονταν πιο απειλητικοί στις δικές τους επιθέσεις.

Καλλιθέα (Μαρτσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (80' Φερέιρα), Κάτσικας, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος (81' Μπιμάι), Χοτζάλι, Σεζάι, Ντε Ολιβέιρα, Τουρούκης (70' Μάκο), Ταμπάκης

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Λαμπρόπουλος (83' Μίλιτς), Σουλίδης (71' Αγροδήμος), Σαχινίδης, Kαρακατσάνης, Βουτσιάς (68' Μαυρίας).

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News