default-image

Πρώτη επίσημη νίκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, 1-0 τον Αχαρναϊκό

Ποδόσφαιρο
Πρώτη επίσημη νίκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, 1-0 τον Αχαρναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του επίσημη νίκη πανηγύρισε σήμερα ο ΑΟΧ/Κισσαμικος, έστω και αν ηταν για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η χανιώτικη ομάδα επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού αφού... σκόραρε στο δικό της πέναλτι και η αθηναϊκή ομάδα... δεν πέτυχε το ίδιο!

Στο 64΄ ο Κουναλάκης έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Λεμονή και ο Ξύδας εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση για το 1-0.

Στο 82' κέρδισε πέναλτι και ο Αχαρναϊκός: Σε σέντρα του Μπεκατώρου ο Κουναλάκης καταλογίζει πέναλτι για χέρι του Παντελάκη. Ωστόσο ο Μπεκατώρος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Παπαδάκης-Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Χαραλαμπόπουλος (31'), Μπεκατώρος (49'), Παπασάββας (57'), Βρεττός (57'), Τόλι (76'), Μεντής (77'), Παντελάκης (82')

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (78' Ντάγκρας), Βρεττός (86' Χαλκιαδάκης), Τασιούλης (73' Σελινιωτάκης), Ξύδας.

Αχαρναϊκός (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Παπασάββας, Μπεκατώρος, Χαραλαμπόπουλος (54' Τουγλής), Σταμούλης (79' Κασβιρόπουλος), Χίλαρι, Καναβέτας (20' λ.τρ. Κυριαζόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News