Αθλητισμός

Από τον ΟΦΗ '94 στην Κ19 ο Νεοκοσμίδης

Ο Χρήστος Νεοκοσμίδης αποτελεί τον ένατο αθλητή από τον ΟΦΗ ’94 αυτή τη σεζόν που προωθείται στην Κ19

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ '94 πήρε... προαγωγή για την ομάδα Κ19 και τέθηκε στη διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη.

Η ανακοίνωση της επιτροπής ακαδημίας αναφέρει:

«Η παραγωγή ποδοσφαιριστών από τον ΟΦΗ '94 συνεχίζεται και ο τερματοφύλακας Χρήστος Νεοκοσμίδης πήρε προαγωγή για την Κ19 του ΟΦΗ!

Ο Χρήστος αποτελεί τον ένατο αθλητή από τον ΟΦΗ '94 αυτή τη σεζόν που προωθείται στην Κ19 και μάλιστα είναι ο μικρότερος σε ηλικία, μόλις 15 ετών (γεν. 2002)! Ο ΟΦΗ '94 και η Ακαδημία ΟΦΗ τον συγχαίρουν για το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Χρήστος Νεοκοσμίδης όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα, δουλεύοντας καθημερινά και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Την περσινή περίοδο πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στην ομάδα του ΟΦΗ '94 και μέσα από την ποιοτική δουλειά κατάφερε φέτος να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να ανέβει ένα σκαλοπάτι στην αγωνιστική πυραμίδα των υποδομών του ΟΦΗ, δικαιώνοντας όλους εμάς που τον πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χρήστος θα ανταποκριθεί απόλυτα και στις νέες υψηλότερες απαιτήσεις για την καριέρα του και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα Κ19 έχει αύριο νέο φιλικό με τη Νεάπολη, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Κατσαμπά για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Σχόλια