default-image

Χαμόγελα παρά την ήττα στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα παρά την ήττα στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς περνά σε δεύτερη μοίρα για τον Εργοτέλη, που επέστρεψε από τις Σέρρες με γενικότερη ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ουσιαστικά φετινό 90λεπτο και μετά από μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας, ο Εργοτέλης άφησε καλές εντυπώσεις και όσα αρνητικά παρατηρήθηκαν ήταν ζητήματα που δεν έχουν ακόμα δουλευτεί στις προπονήσεις. Είναι σίγουρο ότι μέσα από τις προπονήσεις θα γίνουν πολλές βελτιώσεις το προσεχές διάστημα και ιδιαίτερα στην επιθετική τακτική.

Βέβαια, στον Εργοτέλη τα έχουν και με την ατυχία τους, καθώς το μοναδικό λάθος στο α' ημίχρονο, όταν η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, κόστισε ουσιαστικά και τη νίκη. Αυτή ήταν η φάση της αποβολής του Πάτα και στη συνέχεια το γκολ με το οποίο ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο σκορ και είναι πασιφανής η αίσθηση ότι αν σε εκείνο το σημείο τα πράγματα ήταν διαφορετικά, τότε ίσως να ήταν διαφορετικό και το τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης, αναφορά γίνεται και στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Σερρών, που αποτέλεσε τροχοπέδη σε αρκετές ενέργειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο και χθες η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά ενώ όπως τόνισε και στην συνέντευξη Τύπου ο Γκώνιας είναι υπέρ του Εργοτέλη κάθε ημέρα προετοιμασίας από τη στιγμή που το πρωτάθλημα αργεί να ξεκινήσει.

Κυριακή με Ζωνιανά

Οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο θα δώσουν το τρίτο φιλικό τους παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών. Παράλληλα, περιμένουν από μέρα σε μέρα να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά με την έκδοση βίζας του Ιμπραχίμα Εντιαγέ, ώστε να έρθει στο Ηράκλειο και να ξεκινήσει και εκείνος προπονήσεις με την ομάδα.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News