default-image

Παράσχος: Το καθοριστικό ματς γίνεται το Σάββατο

Ποδόσφαιρο
Παράσχος: Το καθοριστικό ματς γίνεται το Σάββατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι Κυπέλλου τελείωσε και ο Γιώργος Παράσχος έχει ήδη το μυαλό του στην αναμέτρηση με τον  Απόλλωνα για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο και είναι καθοριστικό για τους Χανιώτες, όπως είπε.

Ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε χωρίς τραυματισμούς για την ομάδα του και τόνισε ότι η ζέστη δεν επέτρεψε να γίνει ποιοτικό ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου:

«Οι συνθήκες του αγώνα ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στις δύο ομάδες που μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν κάτω από αυτή τη ζέστη. Επειδή κι από τις δύο ομάδες έγιναν πάρα πολλές αλλαγές και ήταν επόμενο να χαθεί η συνοχή τους δε νομίζω ότι έγινε κάποιο παιχνίδι ποιότητας. Θα συμφωνήσω επίσης με τον Άκη (σσ. Μάντζιο) ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε κιόλας. Το ευτύχημα για μας είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, γιατί έχουμε πάρα πολλούς τον τελευταίο καιρό κι έτσι θα μπορέσουμε τουλάχιστον ν' αντιμετωπίσουμε το Σάββατο τον Απόλλωνα με κάποιους παίκτες πιο ξεκούραστους και φρέσκους σε ένα παιχνίδι που είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άκη και να πραγματοποιήσει πάνω απ' όλα τους στόχους που έχει θέσει», είπε αρχικά.

Για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Για τον Ουές θα πω μάλιστα συγκεκριμένα ότι έπαιξε αριστερός μπακ χωρίς να έχει αριστερό πόδι. Το παιδί προσπάθησε πάρα πολύ. Σίγουρα, αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον αλλά θέλουν πάρα πολλή δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News