default-image

Δίκαιη νίκη για Παναχαϊκή στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Δίκαιη νίκη για Παναχαϊκή στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρεσε στο πρώτο της ματς στη φετινή σεζόν η Παναχαϊκή, η οποία κέρδισε με 1-0 στην Αγυιά την Αναγέννηση Καρδίτσας και ξεκίνησε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο.

Με εξαίρεση το δυνατό ξεκίνημα της Αναγέννησης, που είχε δοκάρι με τον Μπουτζίκο και χαμένη ευκαιρία με τον Τζέκο στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια οι Πατρινοί ήταν ανώτεροι, επιχείρησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και τα κατάφεραν.

Η πίεση της Παναχαϊκής καρποφόρησε στα τελευταία λεπτά και στο 77' κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Στεργίδη από τον Ποζατζίδη.

Ένα λεπτό μετά ο Ελευθεριάδης το εκτέλεσε εύστοχα και έλυσε έτσι τον γόρδιο δεσμό. Στη συνέχεια η ομάδα του κοντρόλαρε εύκολα το ματς και πανηγύρισε έτσι τη νίκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος (67' Μασούρας), Γκίνο, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (58' Στεργίδης), Γκέσιος (84' Φουρλάνος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντόπουλος, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης, Καρρίκι (58' Μασούρας), Σουντουρά, Μπιντέλης, Πλαβούκος (80' Σταματάκης), Παπαευθυμίου, Τζέκος (75' Χατζάρας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News