default-image

Δίαυλος επικοινωνίες με γερμανικές ομάδες

Ποδόσφαιρο
Δίαυλος επικοινωνίες με γερμανικές ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εποικοδομητική συνάντηση έγινε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που δίνει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με γερμανικές ομάδες.

Μεταξύ άλλων, αφορά την προετοιμασία τους στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όσο και σε ζητήματα που αφορούν φιλικά παιχνίδια, εντός και εκτός Ελλάδος, συμμετοχή σε τουρνουά, αλλά και  συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών.

Αυτό το χαρακτήρα είχε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, με τον Βαγγέλη Γκροζάκη, ο οποίος συνεργάζεται με διάφορες Γερμανικές ομάδες.

Ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται να έχει συνεργασίες με Γερμανικές ομάδες, καθώς θεωρεί ότι μόνο όφελος μπορεί να έχει για το σύλλογο το θέμα αυτό, ενώ επιθυμεί να διαφημίσει το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και σε αυτήν την αγορά, ώστε οι Γερμανικές ομάδες να γνωρίζουν το χώρο και τις προυποθέσεις που προσφέρει, κυρίως για τη χειμερινή προετοιμασία των ομάδων.

Αυτά τα θέματα συζήτησαν ο κ. Τσάλος με τον κ. Γκροζάκη, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Πέτρου Μαρινάκη, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει μια  συνεργασία με την Στουτργκάρδη, καθώς μετά την επίσκεψη στελεχών της Γερμανικής ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ακολούθησε επίσκεψη στη Γερμανία, ομάδας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής ομάδας, ενώ και συμμετείχε  σε τουρνουά που έγινε εκεί, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, ενώ και οι προπονητές του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να εισπράξουν τεχνογνωσία από τον τρόπο δουλειάς της Γερμανικής ομάδας στο ζήτημα αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News