Αθλητισμός

Κινδυνεύει ξανά με τιμωρία της έδρας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και κινδυνεύει με μια... νέα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών...

Όπως ανακοινώθηκε χθες οι πράσινοι κλήθηκαν σε απολογία: ««Βάσει των αναφερομένων στο από 17/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/1866340 από 19/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄ και ε΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ"».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι «πράσινοι» καλούνται σε απολογία και στην τρίτη θα τιμωρηθούν με μία με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπει ο φετινός πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο επίμαχος κώδικας αναφέρει πως αν μία ομάδα τιμωρηθεί τρεις φορές για πυρσούς και καπνογόνα, τότε κινδυνεύει με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Σχόλια