Αθλητισμός

Έρχονται οι ομάδες, εισιτήρια στα 2 Αοράκια για το τουρνουά

Στο κλειστό στα Δύο Αοράκια πωλούνται από σήμερα τα εισιτήρια

Μόλις τρεις μέρες έμειναν για το τζάμπολ του 2ου International Basketball Tournament Crete/Heraklion, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα και της Ούνιξ Καζάν.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές, οι αποστολές των ομάδων αναμένονται στο Ηράκλειο μεθαύριο Πέμπτη, οι οποίες έρχονται πάνοπλες και με όλα τα αστέρια τους έτοιμα να δείξουν το ταλέντο τους.

Όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων, που τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα αυξημένη,  για την εξυπηρέτηση του κοινού από σήμερα  λειτουργεί και ένα νέο εκδοτήριο στο κλειστό στα  ''Δύο Αοράκια'' απ΄ όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ενδιάμεσα των αγώνων του τουρνουά, το Σάββατο 23/9/2017, το  2nd International BasketballTournament Crete/Heraklion, θέλοντας να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο της Κρήτης, θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. Μάλιστα  όλα τα έσοδα και οι προσφορές ακόμα και σε είδος,  από την συμμετοχή των ομάδων στα 3 ON 3,  στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLION ARENΑ, θα πάνε στο ίδρυμα. Παράλληλα την ίδια μέρα θα μοιράζονται αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες, θα υπάρχει φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Για το λόγο αυτό η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης, κ. Μιράντα Τζοβενή ευχαριστεί τους διοργανωτές για την στήριξη τους στην προσπάθεια αυτή. (Πληροφορίες και στο soskriti@sos-villages.gr  http://www.sos-villages.gr).

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες  εκδηλώσεις έχει ως εξής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

10:00 - 17:00 Αγώνες 3 ON 3 στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLIONARENA

 αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες,

φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Το πρόγραμμα του τουρνουά  έχει ως εξής:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

18:00 - 20:00 Ούνιξ Καζάν  vs Μακάμπι Τελ Αβίβ

20:30 - 22:30 Ολυμπιακός  vs  Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

18:00 :Μικρός Τελικός

20:30: Μεγάλος Τελικός

*Nα υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 10 ευρώ(Ημερήσιο εισιτήριο για 2 αγώνες).

Οι ενδιαφερόμενοι μάλιστα μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια  και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι το : www.crete-ibt.com.

Σχόλια