default-image

Προβληματισμός στον ΟΦΗ για την αγωνιστική απραξία

Αθλητισμός
Προβληματισμός στον ΟΦΗ για την αγωνιστική απραξία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος όλων των ομάδων είναι να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος, αρκεί να γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί η... σέντρα. Στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Football League ακόμη και τα αυτονόητα πάνε... περίπατο, κάτι που τη φετινή χρονιά προβληματίζει έντονα τους επιτελείς στον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν κρύβει ότι η καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων βάζει... τρικλοποδιές στον αγωνιστικό προγραμματισμό των Κρητικών. Οι πιο απαισιόδοξοι λένε ότι η έναρξη θα πάει για μετά τα μέσα Οκτωβρίου, κάτι που αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την απραξία.

Στον ΟΦΗ θα ήθελαν να υπάρχει κανονικά αγώνας Κυπέλλου αυτή την εβδομάδα, ώστε η ομάδα να μπαίνει σε παιχνίδια με πραγματικό κίνητρο νίκης.

Η τεχνική ηγεσία αναζητά λύση μέσα από τους φιλικούς αγώνες, όμως οι επιλογές σε επίπεδο νησιού είναι πολύ περιορισμένες. Έτσι, ο δείκτης ανταγωνισμού σ' αυτά τα παιχνίδια είναι περιορισμένος και δεν επιτρέπει στους "ασπρόμαυρους" να ανεβάσουν "ψηλές στροφές".

Από τη διοργανώτρια Αρχή απαντούν επισήμως ότι δε γνωρίζουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, καθώς προηγούνται "καυτά" θέματα (χορηγίες κ.τ.λ.).

Ο Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του αναζητούν λύσεις, ενώ ο έμπειρος τεχνικός τόνισε με δηλώσεις του για το νέο πρωτάθλημα: «Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα στον ΟΦΗ και θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, εμείς, ο Άρης, ο Απόλλων Πόντου και τα Τρίκαλα, ενώ η Δόξα πάει τώρα να ενισχυθεί, αλλά το γεγονός ότι έχει χάσει έδαφος, γιατί άργησε, θα της δημιουργήσει πρόβλημα να φτάσει τις άλλες ομάδες για πρωταθλητισμό. Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο καθρέφτης της Β' Εθνικής, αλλά όλα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι πάλι πέρυσι ο Άρης και ο ΟΦΗ ήταν φαβορί, αλλά βγήκαν άλλες ομάδες. Γι' αυτό και πρέπει να προσέξουμε από την αρχή του πρωταθλήματος».

Από 'κει και πέρα, στα μη αγωνιστικά θέματα μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί εκτός απρόοπτου η συνέντευξη Τύπου του Φώτη Τσάλου. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα δώσει το στίγμα για την προσπάθεια που γίνεται στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ, με φόντο και τα οικονομικά, όπου τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται κινητικότητα σε μετοχικό επίπεδο.

* Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 9-0 του Πήγασου. Για την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη χατ-τρικ πέτυχε ο Κουράκης, δύο γκολ ο Αζίζι και από ένα οι Περδίκης, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης και Κοκολογιάννης. Ο προπονητής της ομάδας Κ19 υπογράμμισε: «Για μένα το σκορ δεν έχει τόση σημασία, όσο η διάθεση που δείξαμε. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News