default-image

Κοζορώνης: Έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά

Ποδόσφαιρο
Κοζορώνης: Έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Γιάννινα παραχώρησαν χθες  ισοπαλία (1-1) στον Πανιώνιο και ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής, Βαλάντης Κοζορώνης δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

«Δεν μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι. Το θέλαμε πολύ το ματς το δείξαμε από την αρχή. Στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, ήταν επιλογή μας να αφήσουμε τον έλεγχο στον Πανιώνιο. Φανήκαμε απειλητικοί με αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε κι άλλο γκολ. Το ότι χάσαμε ευκαιρίες δεν σημαίνει πως είμαστε αναποτελεσματικοί, έχουμε ποιότητα και δεν τη χάσαμε σε τρεις αγώνες, έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα και έχουμε ποιότητα. Μπορούμε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απώλεια του Κόντε: «Ο Κόντε είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα, ένας επιθετικός που την περσινή χρονιά έκανε αρκετά γκολ, σίγουρα λείπει. Η ομάδα έχει δείξει πως κανείς δεν είναι μόνος του και πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες. Πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε, όταν ένα παιχνίδι στραβώνει στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθείς να το γυρίσεις, σκοράραμε σχετικά νωρίς αλλά είμαστε λίγο στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε πολύ το ματς»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News