Αθλητισμός

Η συγκινητική δήλωση του Γιάννη Μπασκάκη

Τέσσερα χρόνια στις Μικτές ΕΠΣΗ, ήταν για τον Γιάννη Μπασκάκη τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες και διακρίσεις!

Τέσσερα χρόνια στις Μικτές ΕΠΣΗ, ήταν για τον Γιάννη Μπασκάκη τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες και διακρίσεις!

Ένας τελικός και η ανάδειξη της Μικτής Παίδων σε δευτεραθλήτρια Ελλάδας, τέσσερα πρωταθλήματα Κρήτης, ανάδειξη σπουδαίων ταλέντων του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου ήταν μερικά από τα επιτεύγματα με τον Γιάννη Μπασκάκη.

Ο επιτυχημένος κύκλος πλέον έκλεισε με τον ίδιο να μιλά με τα καλύτερα λόγια γι' αυτή την πορεία στον πάγκο της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του:

"Αυτά τα τέσσερα χρόνια στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ έχω να θυμάμαι μόνο επιτυχίες και χαρές. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όπως και τα μέλη της Επιτροπής Μικτών Ομάδων: Βαγγέλη Παπαγγελή, Γιώργο Κουτεντάκη, Κώστα Θεοδοσάκη και Θεόφιλο Ασλάνη.

Ευχαριστώ τους φροντιστές Αντώνη Γιαλαμά και Μάρκο Κλουβιδάκη, τους προπονητές Αντώνη Καφούση και Δημήτρη Τριβιζαδάκη για την άψογη συνεργασία και την γραμματεία της ΕΠΣΗ, την Μαρία Βλαχάκη και την Βαγγελιώ Παπανδρουλιδάκη για την υποστήριξή τους σε ότι χρειάστηκε.

Πάνω απ' όλα ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φορώντας τη φανέλα των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ. Στα παιδιά οφείλονται οι επιτυχίες γιατί χωρίς αυτά δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που έγινε στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ, δουλειά που έχει αντίκτυπο στην ανάπτυξη του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και των Ακαδημιών.

Θέλω να ευχηθώ στους φίλους μου και εξαιρετικούς προπονητές που αναλαμβάνουν πλέον τις Μικτές Ομάδες, τον Γιάννη Χατζησεβαστό και τον Αντώνη Φραγκάκη πολλές επιτυχίες και ότι επιθυμούν να το καταφέρουν, συνεχίζοντας να φέρνουν χαρές στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο".

Σχόλια