Αθλητισμός

Ο Ρούνει καταδικάστηκε από την αγγλική δικαιοσύνη!

Ο Γουέιν Ρούνει κρίθηκε ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και τιμωρήθηκε αυστηρά από την Αγγλική Δικαιοσύνη...

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της Έβερτον καταδικάστηκε σε αφαίρεση άδειας οδήγησης για 2 χρόνια (και όχι μόνο) καθώς παραδέχθηκε στην απολογία του ότι ήταν μεθυσμένος.

Η Αστυνομία είχε σταματήσει για έλεγχο την 1η Σεπτεμβρίου ξημερώματα το Γουέιν Ρούνεϊ στην περιοχή Wilmslow, στο Cheshire. Ο Άγγλος επιθετικός οδηγούσε το αμάξι μιας άγνωστης γυναίκας, που είχε γνωρίσει σε μπαρ και βρέθηκε να έχει κάνει χρήση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο 3 φορές (!): 104 μικρογραμμάρια με όριο τα 35.

Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο του Στόκπορτ και παραδέχεθηκε την ενοχή του: "θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη για την κακή κρίση μου να οδηγήσω έχοντας καταναλώσει πάνω από το όριο, ήταν τελείως λάθος. Ήδη έχω ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά μου, το μάνατζερ μου, τον πρόεδρο και όλους στην Έβερτον. Τώρα θέλω να ζητήσω και συγγνώμη από τους φιλάθλους και όλους όσοι με υποστήριξαν στη διάρκεια της καριέρας μου. Αποδέχομαι πλήρως την απόφαση του Δικαστηρίου και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω κατά τη διάρκεια της κοινωνικής εργασίας".

Βλέπετε, ο Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με απαγόρευση οδήγησης για 2 χρόνια αλλά και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας τους επόμενους 12 μήνες. Επιπλέον πλήρωσε και τα δικαστικά έξοδα 170£. Ο σκανδαλοθηρικός Τύπος συνεχίζει πάντως να ασχολείται με το συμβάν και την περιπέτειά του Ρούνεϊ εκείνο το βράδυ με την "άγνωστη" Λόρα Σίμπσον στο μπαρ και την τύχη του γάμου του Άγγλου επιθετικού.

Η απουσία της Κολίν Ρούνεϊ από το πλευρό του συζύγου της στο Δικαστήριο, αλλά και η συνέντευξη της "πέτρας του σκανδάλου" στην τηλεόραση, αποτελούν πλούσιο υλικό για τα ταμπλόιντς στη Βρετανία.

Σχόλια