default-image

Παραίτηση Βαβουρανάκη από την ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Παραίτηση Βαβουρανάκη από την ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφαση να παραιτηθεί από την ΕΠΣΗ λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων πήρε ο κ. Χάρης Βαβουρανάκης, ο οποίος είχε θέση αντιπροέδρου στο Δ.Σ.

Η ΕΠΣΗ αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της:

"Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χάρη Βαβουρανάκη, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από το Δ.Σ. λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων.

O ίδιος βρέθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. έχοντας εγκάρδιο χαιρετισμό με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και τα μέλη του Δ.Σ.

Ο κ. Βαβουρανάκης πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ΕΠΣΗ από τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. και του προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής, με σημαντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες για τα ιατρικά θέματα και την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Όπως έγινε γνωστό, το προσεχές διάστημα θα μετέχει και πάλι στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, όπου είναι πρόεδρος και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και τις υποχρεώσεις της ΕΠΣΗ. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα κοντά στην Ένωση και το Δ.Σ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News