Αθλητισμός

Ικανοποιημένος ο Δημήτρης Ροδάς από τους παίκτες του

Ξεκινά περίοδος φιλικών για τον ΑΟΚ Χανιά

Ο  ΑΟΚ Χανιά συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του, ενώ πλέον μπαίνει σε περίοδο φιλικών καθώς η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στη Γ' Εθνική.

Ήδη το περασμένο Σάββατο έδωσε το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ από τον οποίο ηττήθηκε με 67-64, όμως ο Δημήτρης Ροδάς δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

Όπως τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο κ. Ροδάς, «παρά τις ελλείψεις που ήταν βασικές, τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση σε άμυνα κ επίθεση. Παίξαμε με μια ομάδα με πολλή ποιότητα στο παιχνίδι της, δύναμη και ταχύτητα. Αντιδράσαμε καλά δύο φορές και είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο μας φιλικό. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα με φιλικά και προπονήσεις. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Διάθεση υπάρχει από όλους.

Ερωτηθείς για το εάν θα γίνει κάποια προσθήκη μετά τη φυγή του Διαμαντόπουλου είπε: «Αν γίνει θα είναι κάτι αξιόλογο. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή με κάποιους παίκτες και θα δούμε».

Σχόλια