default-image

Γκολ και θέαμα στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ ( video)

Ποδόσφαιρο
Γκολ και θέαμα στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ ( video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε η Α1 ΕΠΣΗ θα είναι φέτος πρωτάθλημα για μεγάλα πράγματα!

Η πρεμιέρα ήταν εκπληκτική, με πολύ ωραία γκολ και θέαμα σε όλα τα γήπεδα. Ο Γιούχτας μπήκε στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακό 4-1 επί του Ζαρού ενώ σπουδαίο ήταν το «διπλό» του ΠΑΝΟΜ στο Τυμπάκι. Το ματς πάντως της 1ης αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο Πανεπιστημίου, με Μινωική και ΑΕΚ να έρχονται ισόπαλες 3-3 μετά από θρίλερ!

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΖΑΡΟΣ 4-1

Εντυπωσιακός ήταν στην πρεμιέρα ο Γιούχτας, επικρατώντας με 4-1 του Ζαρού στις Αρχάνες. Παρότι ο Ζαρός προηγήθηκε στο 10' με τον Κλαπάκη, ο Γιούχτας όχι μόνο αντέδρασε άμεσα αλλά έφτασε και σε θριαμβευτική νίκη. Αρχικά ισοφάρισε ο Καστελλιανάκης με πανέμορφο γκολ και πριν κλείσει το α' ημίχρονο ο Μαυρομάτης έδωσε προβάδισμα στον Γιούχτα. Στην επανάληψη, ο Ζανελάρης έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λάμπρος Κεφαλούκος.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μυλωνάκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος(85' Κόκκινος), Μπιμπίρης, Μαυρομάτης(78' Μανουσάκης), Καστελλιανάκης, Ζανελάρης(70' Σπύρου), Ανωγειανάκης(80' Μπέρκης) , Μαρκάκης.

ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Νταβιγλάκης, Πολυμερίδης Γ., Γενιτσαρίδης, Λογοθέτης, Χελά, Φραγκιαδουλάκης, Πουλάκης(63' Αλμπαντάκης), Ρομπάκης(60' Λιοδάκης), Κλαπάκης, Μεταξάκης Α.

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΑΕΚ 3-3

Η ματσάρα της πρεμιέρας της Α1 ΕΠΣΗ έγινε στο γήπεδο Πανεπιστημίου με εξέλιξη… θρίλερ! Η Μινωική μπήκε δυνατά στο ματς και με γκολ των Δρακούλη και Ανδρεαδάκη προηγήθηκε 2-0. Η ΑΕΚ όχι μόνο μείωσε με τον Καραφωτιά στο 35' αλλά στις αρχές της επανάληψης ισοφάρισε 2-2 με πέναλτι του Καουκάκη και με νέο πέναλτι του ίδιου παίκτη στο 75' προηγήθηκε 2-3! Ακολούθησε χαμένο πέναλτι του Ρουμελιώτη για τη Μινωική αλλά στην εκπνοή ο Νικηταράς διαμόρφωσε το 3-3. Πάντως, η Μινωική εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του κ. Φουκάκη.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Χατζηδημητρίου, Γεωργαντζάς (68' Καστελιανάκης), Αποστολάκης, Καραντινάκης, Ρουμελιώτης, Ταβλαδωράκης (78' Νικηταράς), Ανδρεαδάκης (54' Βαρδονικολάκης), Δρακούλης, Λέσι (88' Κτιστάκης).

ΑΕΚ: Μαστορίδης, Ντελία, Φραγκιαδάκης, Ευαγγελόπουλος, Περβολάρης, Τάκης Καραφωτιάς, Τόλης Καραφωτιάς, Ζηρδέλης, Καουκάκης (89' Καζάκος), Καραντινός (60' Συμιανάκης),Ποντίκαλης (81' Καλογεράκης).

ΑΟΤ-ΠΑΝΟΜ 0-1

Ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής έγινε στο Τυμπάκι, με τον ΠΑΝΟΜ να παίρνει τη νίκη με ένα εύστοχο πέναλτι του Συσκάκη, παράβαση που δόθηκε για χέρι του Γιαννακάκη. Ο ΠΑΝΟΜ είχε και δύο δοκάρια με Τζιράκη-Φουκαράκη.

ΑΟΤ: Σπανός, Γιαννακάκης(70' Χαλκιαδάκης), Μπριλάκης, Τριάντης(65' Χριστοδουλάκης Ι.), Χριστοδουλάκης Γ., Παπαδάκης Γ., Κουρουθιανάκης, Πολυχρονάκης, Κουτεντάκης(85' Κοροένε), Αναγνωστάκης(85' Φασομυτάκης), Μαρακομιχελάκης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μπερουασβίλι, Τζιράκης Τ., Χαλκιαδάκης, Αραβιάκης, Μυλωνάς, Τζανάκης(92' Νίκολι), Καπετανάκης(12' λ.τ. Φουκαράκης), Συσκάκης, Δαριβιανάκης, Ρεμούνδος.

ΠΑΟΚ-ΛΙΝΤΟ 1-1

Το νεοφώτιστο Λίντο έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τον Κρουσώνα παρότι έπαιζε από το 34΄με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικηφόρου. Στο 18' έκανε το 0-1 ο Καρυωτάκης, ισοφάρισε στο 44' ο Κοκολοδημητράκης και ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 60', με τον Σηφάκη να αποκρούει το πέναλτι του Παπαδάκη.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης, Κάτελας, Φράγκος, Χαλκιαδάκης, Τζωράκης (25' Δρακογιαννάκης), Γωνιανάκης (80' Λουμπάκης),  Βατσινάς, Παπαδάκης, Νικάκης.

ΛΙΝΤΟ: Σηφάκης, Νικολάου, Διακάκης, Ανδρεαδάκης, Πήλιος, Σαραφαλντίμ, Κεφαλούκος (90' Κονιός), Ψαλιδάκης, Νικηφόρος, Ψαράς (78' Δροσάτος), Καργιωτάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ 2-2

Ήταν παιχνίδι που στιγματίστηκε από δύο σοβαρούς τραυματισμούς παικτών της Χερσονήσου, του Σταμπουλή (κάταγμα περόνης) και του Λαμπότι (εξάρθρωση ωμοπλάτης). Ο Παπαδάκης έκανε στο 2' το 0-1, η Χερσόνησος έβαλε στη συνέχεια δύο γκολ με Νίκα και Καλομοίρη, για να διαμορφωθεί το 2-2 με αυτογκόλ του Κριτσωτάκη.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Λιουδάκης, Κριτσωτάκης Ε., Σταμπουλής(40' λ.τ. Μηλάκης), Ξημεράκης, Λαμπόντι(50' λ.τ. Τσάλος), Νίκας(75' Μανωλεδάκης), Καλομοίρης, Συντυχάκης, Βασιλείου(80' Κασάκης), Πρικάκης, Έλι.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Μακαρώνας, Ανδρικάκης, Μανιαδάκης, Βασιλάκης, Διγενής, Καλαμιώτης, Παπαδάκης(80' Κακούρης), Καρπούζης(55' Νικολάε), Νικολάου Χ., Νικολάου Π., Νουχάι(55' Καλαφάτης).

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΤΥΛΙΣΟΣ 0-1

Όπως και στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τους Ν.Ηροδότου, έτσι και στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, ο Νίκος Μανιώρος οδήγησε την Τύλισο στη νίκη. Σκόραρε στο 16' με πέναλτι που κέρδισε ο Δασκαλάκης, με το 0-1 να παραμένει παρά την πίεση των γηπεδούχων.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Βιτσαράς, Τσομπανάκης, Παπουτσάκης, Καλιακάκης(60' Μακρογιαννάκης), Μηλάκης, Μερκουλίδης(70' Φωτόπουλος), Δοργιομανωλάκης(84' Κελαράκης), Μεμοτσέλα, Δημήτρης(77' Ουζούνης), Χατζάκης.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Δημητριάδης, Χατζησεβαστός, Λιαπάκης(65' Τσαμπουράκης), Κορδονούρης, Σπυριδάκης, Σπάρος, Μανιούδης, Αθουσάκης(70' Παγκαλάκης), Τριανταφυλλάκης(90' Κανάκης), Μανιώρος(60' Αποδουλιανάκης), Δασκαλάκης.

ΜΟΙΡΕΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 2-0

Αφού ο Αλμυρός έχασε αρχικά πέναλτι με τον Απλαδά, στη συνέχεια οι Μοίρες ήταν αυτές που βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη με τέρματα των Κεφάκη και Φραγκιαδάκη.

ΜΟΙΡΕΣ: Χατζηδάκης, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης Ν., Παπαδιός(46' Κιόρι), Προβιδάκης(65' Τσαΐνης), Μόντι, Ποτηράκης(85' Μπιμπάκης), Κεφάκης(89' Ρουκουνάκης), Φραγκιαδάκης.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ροδουσάκης, Μανωλακάκης Β., Σταυρακάκης, Κλάδος(40' λ.τ. Απλαδάς Η.), Παπαντωνάκης, Βελιβασάκης, Στρατήγης Π.(83' Κατσαμάνης Μ.), Κονιδάκης(75' Μαυράκης), Στρατήγης Α., Απλαδάς Τ., Σακλαμάκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ 0-1

Στο τέλος κρίθηκε ο νικητής στο Ατσαλένιο, με τον Καραταράκη να σημειώνει το γκολ και έτσι η ομάδα της Ελιάς έφυγε με τους τρεις βαθμούς…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ρουμπάκης, Ανδρικάκης, Κοντογιάννης, Κουκάκης, Χανιωτάκης, Γιαλυτάκης, Νάτος Τ.(90? Κουγιουμουτζάκης), Παπουτσιδάκης(82? Χρονάκης), Γιαννόπουλος(68' Λίλος), Λέλεκας(52' Τιγκίρης), Κενδριστάκης.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Κάββαλος, Γαμπιεράκης, Καραταράκης, Χαλκιαδάκης, Χαρατσής, Κοκκινάκης, Ξυλούρης(90? Παναγιωτόπουλος), Χαρμπής(79? Χαρμπής), Καλαϊτζάκης(66? Χριστοδούλου), Μεσσαριτάκης Ζ.

ΓΟΡΤΥΣ-ΦΑΙΣΤΟΣ 3-1

Ο αρχηγός της Γόρτυνας, Αλέξης Ξαγοραράκης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Φαιστού βάζοντας δύο γκολ ενώ το τρίτο το σημείωσε ο Στεφανάκης. Η Φαιστός είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο σκορ με τον Καραλάκη.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Αεράκης, Ξαγοραράκης, Χουδετσανάκης(60' Μάλο), Φανουράκης, Κοκολάκης, Μαθιουδάκης(75' Στεφανάκης), Μπέης, Κοζυράκης(60' Μικέλ), Μπατούνας(83' Μηναδάκης).

ΦΑΙΣΤΟΣ: Μαστραντωνάκης, Γκερεδάκης, Σκαντζάκης(81' Τζωρτζακάκης), Παπαδάκης Ν., Καραμανιτάκης, Παπαδάκης Α., Κουτσάκης, Ναβροζίδης(62' Παπαδάκης Σ.), Παπαδάκης Γ., Τσακιρίδης(57' Καραλάκης), Χαλκιαδάκης(72' Ταβερναράκης).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής σε Α1 και Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ ήταν τα εξής:

Α1 ΕΠΣΗ (1η αγων.)

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΛΙΝΤΟ      1-1

ΜΙΝΩΙΚΗ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      3-3

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΤΥΛΙΣΟΣ      0-1

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ      2-2

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΖΑΡΟΣ      4-1

ΓΟΡΤΥΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ      3-1

ΜΟΙΡΕΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ      2-0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ- ΡΩΜΑΝΟΣ      0-1

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΟΜ      0-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (2η)

ΤΥΛΙΣΟΣ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ

ΠΑΝΟΜ - ΜΟΙΡΕΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΛΙΝΤΟ

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ

ΖΑΡΟΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News