Αθλητισμός

Στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό ο Εργοτέλης

Αύριο Τρίτη στις 4μ.μ. το ματς Κυπέλλου

Εβδομάδα Κυπέλλου είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Εργοτέλη, καθώς αύριο στις 16:00 φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης.

Βέβαια, ο Εργοτέλης βρίσκεται ακόμα εν τω μέσω της προετοιμασίας του, έχοντας παίξει μόνο δύο φιλικά παιχνίδια με Βελούχι και ΟΦ Ιεράπετρας, όμως είναι υποχρεωμένος να δώσει αύριο το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, διεκδικώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό δήλωσε και ο Τάκης Γκώνιας μετά το φιλικό της Παρασκευής με τον ΟΦΙ, ότι η ομάδα του σε όλα τα παιχνίδια θα διεκδικεί τη νίκη.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση και το πρωί και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει μέσω Αθηνών για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα πάει στις Σέρρες. Στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Τάκης Γκώνιας δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Ζαν Κούρτι και Τζόσεφ Έφορντ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε στο φιλικό με τον ΟΦΙ. Πιθανότατα η 11αδα που θα παρατάξει ο Γκώνιας στις Σέρρες θα είναι η ίδια που ξεκίνησε και στο ματς της Παρασκευής με Λαδά, Σταμόπουλο, Κυριακίδη, Πάτα, Μπάτζιο, Βογιατζή, Μπούζα, Μπουτσάκη, Σταματάκο, Μπουρσέλη και Κάιπερς, οι οποίοι μάλιστα είχαν και πολύ καλή εικόνα στο διάστημα που αγωνίστηκαν…

Σχόλια