default-image

Εβδομάδα με έντονο και το διοικητικό ενδιαφέρον στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Εβδομάδα με έντονο και το διοικητικό ενδιαφέρον στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος έχει προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου αυτή την εβδομάδα και όπως είναι λογικό αυτό προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθούν οι σχετικές λεπτομέρειες, με την ατζέντα να είναι λίγο πολύ γνωστή.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να αναφερθεί με διεξοδικά για τα ως τώρα πεπραγμένα. Τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην φιλοσοφία του για την κεντρική δομή λειτουργίας της ΠΑΕ.

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας, τόνιζε ότι θα μιλήσει με «διευθύνσεις και ονόματα» για τα οικονομικά θέματα. Αυτό έχει προκαλέσει προσμονή για τις αναφορές που θα υπάρχουν, σχετικά με τις δεσμεύσεις των εμπλεκόμενων στην γενική συνέλευση, που πριν από λίγους μήνες είχε φέρει την «αλλαγή σκυτάλης».

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί μέτοχοι έχουν καλύψει την υποχρέωση τους στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αναμένονται οι τοποθετήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στο μεταξύ, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους Ράντι και Βουό για τις προσφυγές που αφορούν τις οφειλές στο πρόσωπο τους, όμως δεν έχουν στείλει τα σχετικά έγγραφα για τον διακανονισμό. Αυτό θα συμβεί αν λάβουν χρήματα, καθώς με αυτό τον τρόπο θα επικυρωθεί η συμφωνία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News