Αθλητισμός

Ο... Μεσαρίτης Νίκος Παπαδόπουλος και το "άβατον"

Τον αγώνα ΑΟ Τυμπακίου - ΠΑΝΟΜ, επέλεξε να παρακολουθήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος από την πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Φιλοξενούμενος από τον πρόεδρο του ΟΦΗ 94 Γιάννη Φασομυτάκη και τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΗ Πλούταρχο Κουτεντάκη, ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε όλο το ματς μαζί με την σύζυγό του στη μεσαρίτικη έδρα. Παρών ήταν και ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ Γιάννης Κουτεντάκης.

Το ενδιαφέρον του Παπαδόπουλου για τα ταλέντα είναι γνωστό, όπως και για το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται ότι η Μεσαρά είναι στην καρδιά του!

Τον έχουμε εντοπίσει αρκετές φορές εκεί, ενώ μένει αξιοσημείωτο ότι το πρώτο φιλικό που έδωσε φέτος ο ΟΦΗ μαζί του ήταν με τον ΑΟΤ στο Τυμπάκι!

Η ομάδα, ο Κουτσιανικούλης και το "άβατον"

Αγωνιστικά πάντως ο ΟΦΗ, δείχνει πολύ καλός. Έχει «ρολάρει», μετά τις σκληρές προπονήσεις και μάλιστα πιστοποιεί από φιλικό σε φιλικό την ποιότητα στις γραμμές του. Το ζητούμενο στο βάθος πάγκου, έχει εμφανέστατα, θετική ένδειξη.

Πολλοί είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στο ΒΑΚ (με τον Ηρόδοτο) στον Βασίλη Κουτσιανικούλη, που ήταν το πρώτο του παιγνίδι. Έβγαζε σπιρτάδα, είχε κέφια, κυνηγούσε τη μπάλα και γενικώς σχολιάστηκε «με το καλώς γύρισε, χρειάζεται πολύ για τη θέση». Απλά, λίγο περισσότερη συγκέντρωση στις τελικές, Βασίλη.

Τα έμπειρα μάτια, έπιασαν πολύ εκνευρισμένο το Νίκο Παπαδόπουλο προς το τέλος του φιλικού με τον Ηρόδοτο. Ίσως γιατί είδε κάποιον να περνάει μπροστά από τον πάγκο του, δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Ήταν ο φροντιστής της φιλοξενούμενης ομάδας, που σηκώθηκε να μαζέψει φανέλες κλπ. Ο τεχνικός ίσως δεν το κατάλαβε, αλλά η προσήλωσή του στην ιερή πειθαρχεία του χώρου, ενεργοποίησε αμέσως το κύκλωμά της.

«Τι είναι εδώ; Παρέλαση είναι το γήπεδο;». Η αντίδραση του Παπαδόπουλου, ήταν περισσότερο σημειολογική, καθώς απαιτεί να είναι στο απόλυτο η «ιερότητα» των χώρων του αθλητικού κέντρου.  Το παραπάνω έγινε αισθητό στα μάτια της στήλης, γιατί με το σφύριγμα της λήξης, ο τεχνικός του ΟΦΗ, έφυγε με βήμα ταχύ προς τα αποδυτήρια. Ούτε δηλώσεις με τον αντίπαλο προπονητή, ούτε τίποτα.

Ο άλλος προπονητής άλλωστε, είχε τα δικά του ζόρια. Η ομάδα του δεν ήταν όπως περίμενε να τη δει και είχε δεχτεί πέντε τέρματα. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, σε πολλά σημεία του αγώνα, τα... έριχνε στους ποδοσφαιριστές του.

"Τρελαμένος" ο Γκώνιας!

Καμαρώνει ο Τάκης Γκώνιας τον τρόπο που ξεδιπλώνεται στο παιγνίδι της η ομάδα του. Τον γοήτευσε το πρώτο γκολ του Μπούζα, γιατί μαρτυρούσε όλη τη δουλειά που έχει γίνει, καθώς χρειάστηκε διαρκής εναλλαγή της μπάλας με τους παίκτες του. «Το πρώτο (ανεπίσημο) γκολ της καινούργιας μου ομάδας»!, σχολίασε, αναρτώντας και το βίντεο στο facebook.

Οι φίλαθλοι περιμένουν έναν καλό Εργοτέλη, παρά το γρήγορο στήσιμο της ΠΑΕ και της ομάδας, γιατί όλη η κατάσταση, μυρίζει ποδόσφαιρο.

Στ. Μ.

Σχόλια